Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Aşkın esnafı bilgilendiriyor

GÜNCEL 01.04.2020 - 13:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3295+ kez okundu.
 

Başkan Aşkın esnafı bilgilendiriyor

Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (EKKK) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aşkın, Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından, Halkbank üzerinden esnafların yararlanacağı kredi hakkında bilgilendirdi.

KOÇARLI - “Esnaf ve Sanatkârlarımız İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz” Esnaf Destek paketi Kapsamında kullandırılan 25.000 TL’lik krediler yapılan yeni düzenleme yürürlüğe girdiği andan itibaren esnafımıza bu süreçte destek vermeye devam ediyoruz. Kooperatiflerimize daha önce ortaklığı olmayan Esnaflarımız Başvurularını Halkbankası şubelerine doğrudan yapacak. Kooperatiflerimize daha önce ortak olan ya da şu anda kredisi devam edenler Başvurularını direk kooperatiflerimize yapacak. Kooperatiflerimiz den kredi kullanan ancak limitleri dolu olan ortaklarımıza üyelerimize 25.000 TL ilave limit verilerek kredi verilecek. 25.000 TL Kredi Kullanacak Esnaf ve Sanatkârlarımız için GEREKLİ BELGELER 1.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Esnaf Sicil Belgesi ya da Oda Kayıt Belgesi İstenmemektedir. SGK, Bağ-Kur, Vergi Borcu yoktur yazısı istenmemektedir. Başvuru esnasında 1 adet kefil istenmektedir. Uygulama Esnaf Destek paketi kapsamında kullanılan krediler için geçerlidir. Yapılan Bu düzenleme ile Daha önce kredi kullanmış ya da kredi limiti olmayan esnafımızdan krediye ulaşması için gerekli ek limit artışı yapılmıştır. Ortaklarımızın kullanımına destek veren bu düzenlemeden dolayı Genel Başkanımız A. Kadir Akgül ve Halkbank yetkililerine teşekkür ediyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Esnaf ve Sanatkârlarımızın bu sıkıntılı döneminde her zamanki gibi yanındayız olmaya da devam edeceğiz. Esnafımızın bu süreçte işlemlerin yapılmasın da Halkbank şube müdürleri ve çalışanlarına Kooperatif çalışanlarımız personellerimize sabır ve hoş görü içinde yaklaşmalarını rica ediyorum. Bu zor dönemde Esnafımıza verilen bu hizmeti daha çok önemsiyor Hem Halkbank personellerimizin Hem Kooperatifimizin yönetimi ve personellerimizin özveri ile çalıştığının bilinmesi gerektiğini ifade ediyorum. Sağlıklı kalmak İçin alınan kurallara riayet edilmesini ayrıca rica ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin. Rabbim esnafımıza milletimize yardım etsin. “SORUNUMUZ KÜRESEL MÜCADELEMİZ ULUSAL” #evdekal, #Biz Bize Yeteriz Türkiyem Yönetim ve Denetim Kurulları Adına Başkan İlker Aşkın
Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (EKKK) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aşkın, Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından, Halkbank üzerinden esnafların yararlanacağı kredi hakkında bilgilendirdi.

KOÇARLI - “Esnaf ve Sanatkârlarımız İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Esnaf Destek paketi Kapsamında kullandırılan 25.000 TL’lik krediler yapılan yeni düzenleme yürürlüğe girdiği andan itibaren esnafımıza bu süreçte destek vermeye devam ediyoruz.

Kooperatiflerimize daha önce ortaklığı olmayan Esnaflarımız Başvurularını Halkbankası şubelerine doğrudan yapacak.

Kooperatiflerimize daha önce ortak olan ya da şu anda kredisi devam edenler Başvurularını direk kooperatiflerimize yapacak.

Kooperatiflerimiz den kredi kullanan ancak limitleri dolu olan ortaklarımıza üyelerimize 25.000 TL ilave limit verilerek kredi verilecek. 25.000 TL Kredi Kullanacak Esnaf ve Sanatkârlarımız için

GEREKLİ BELGELER

1.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Esnaf Sicil Belgesi ya da Oda Kayıt Belgesi İstenmemektedir. SGK, Bağ-Kur, Vergi Borcu yoktur yazısı istenmemektedir. Başvuru esnasında 1 adet kefil istenmektedir.

Uygulama Esnaf Destek paketi kapsamında kullanılan krediler için geçerlidir. Yapılan Bu düzenleme ile Daha önce kredi kullanmış ya da kredi limiti olmayan esnafımızdan krediye ulaşması için gerekli ek limit artışı yapılmıştır.

Ortaklarımızın kullanımına destek veren bu düzenlemeden dolayı Genel Başkanımız A. Kadir Akgül ve Halkbank yetkililerine teşekkür ediyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Esnaf ve Sanatkârlarımızın bu sıkıntılı döneminde her zamanki gibi yanındayız olmaya da devam edeceğiz.

Esnafımızın bu süreçte işlemlerin yapılmasın da Halkbank şube müdürleri ve çalışanlarına Kooperatif çalışanlarımız personellerimize sabır ve hoş görü içinde yaklaşmalarını rica ediyorum. Bu zor dönemde Esnafımıza verilen bu hizmeti daha çok önemsiyor Hem Halkbank personellerimizin Hem Kooperatifimizin yönetimi ve personellerimizin özveri ile çalıştığının bilinmesi gerektiğini ifade ediyorum. Sağlıklı kalmak İçin alınan kurallara riayet edilmesini ayrıca rica ediyorum.

Allah devletimize zeval vermesin. Rabbim esnafımıza milletimize yardım etsin.

“SORUNUMUZ KÜRESEL MÜCADELEMİZ ULUSAL”

#evdekal, #Biz Bize Yeteriz Türkiyem

Yönetim ve Denetim Kurulları Adına Başkan İlker Aşkın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.