Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan amcadan karne hediyesi

EKONOMİ 23.01.2016 - 15:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3360+ kez okundu.
 

Başkan amcadan karne hediyesi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2015-2016 Yarı Yıl tatili dolayısıyla ilköğretim öğrencilerine lunapark bileti hediye etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2015-2016 Yarı Yıl tatili dolayısıyla ilköğretim öğrencilerine lunapark bileti hediye etti. Nazilli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan lunapark biletleri Nazilli Merkezde ve mahallelerde dâhil 79 ilköğretim okullarına dağıtılarak, öğrencilere karneleriyle birlikte verildi. Yarıyıl tatili boyunca geçerli olacak lunapark biletlerinin çocuklar için çok küçük bir hediye olduğunu söyleyen Başkan Alıcık, “Kendileri küçük ama kalpleri, gönülleri kocaman olan her biri ayrı değerli çocuklarımız için küçük bir hediye verdik. Gönül ister ki keşke daha fazlasını verebilsek. Onların her birinin yüzündeki gülümseme dünyalara bedel” dedi. Başkan Haluk Alıcık, göreve geldiği günden bu yana Nazilli Merkezdeki okullar ve tüm köy okullarının ihtiyaçlarını gidermeye ve tüm öğrencilerin yanında olmaya özen gösterdiklerini ifade ederek öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. Alıcık, “Özveriyle sürdürdüğünüz bir öğretim yılını daha yarıladınız. Öğrencilerimizin, anne-babaların heyecanla beklediği karneler artık ellerinizde. Öğrencilerimizin eksikliklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatili ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için değerlendirmenizi dilerim. Başarının üst sınırı yoktur ama başarının temel şartı başarıya inanmaktır. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, öğretmenlerimize en derin saygılarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2015-2016 Yarı Yıl tatili dolayısıyla ilköğretim öğrencilerine lunapark bileti hediye etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 2015-2016 Yarı Yıl tatili dolayısıyla ilköğretim öğrencilerine lunapark bileti hediye etti. Nazilli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan lunapark biletleri Nazilli Merkezde ve mahallelerde dâhil 79 ilköğretim okullarına dağıtılarak, öğrencilere karneleriyle birlikte verildi. Yarıyıl tatili boyunca geçerli olacak lunapark biletlerinin çocuklar için çok küçük bir hediye olduğunu söyleyen Başkan Alıcık, “Kendileri küçük ama kalpleri, gönülleri kocaman olan her biri ayrı değerli çocuklarımız için küçük bir hediye verdik. Gönül ister ki keşke daha fazlasını verebilsek. Onların her birinin yüzündeki gülümseme dünyalara bedel” dedi.

Başkan Haluk Alıcık, göreve geldiği günden bu yana Nazilli Merkezdeki okullar ve tüm köy okullarının ihtiyaçlarını gidermeye ve tüm öğrencilerin yanında olmaya özen gösterdiklerini ifade ederek öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu. Alıcık, “Özveriyle sürdürdüğünüz bir öğretim yılını daha yarıladınız. Öğrencilerimizin, anne-babaların heyecanla beklediği karneler artık ellerinizde. Öğrencilerimizin eksikliklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatili ikinci döneme daha iyi hazırlanmak için değerlendirmenizi dilerim. Başarının üst sınırı yoktur ama başarının temel şartı başarıya inanmaktır. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, öğretmenlerimize en derin saygılarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.