Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık’tan rekor ziyaret

GENEL 30.01.2019 - 19:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3073+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık’tan rekor ziyaret

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, seçim çalışmaları kapsamında 5 günde tam 400 işyerini ziyaret ederek rekor kırdığı öne sürüldü.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Nazilli merkez ve köylerdeki vatandaş ve esnafı dolaşarak rekor ziyarette bulundu. Günde 17 saat aralıksız mesai harcayan Başkan Alıcık, geçtiğimiz Cuma günü Yeni Sanayi Mahallesi’nde başladığı seçim çalışmaları kapsamında tam 400 iş yerini ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu yana ilçenin sorunlarını çözüme ulaştırmak için halk ile birebir görüştüğünü belirten Alıcık, “Biz her zaman sokakta halkımızla iç içeydik. Hiçbir zaman koltuğunda mesai harcayan bir belediye başkanı olmadım. Seçim startının verilmesinin ardından AK Parti ve MHP teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımızla çalışmalara başladık. Hem kırsal mahallelerimizde hem de merkezde aralıksız çalışıyoruz. Allah’ın izniyle hem Aydın’ı hem de 17 ilçesini kazanacağız” diye konuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, seçim çalışmaları kapsamında 5 günde tam 400 işyerini ziyaret ederek rekor kırdığı öne sürüldü.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Nazilli merkez ve köylerdeki vatandaş ve esnafı dolaşarak rekor ziyarette bulundu.

Günde 17 saat aralıksız mesai harcayan Başkan Alıcık, geçtiğimiz Cuma günü Yeni Sanayi Mahallesi’nde başladığı seçim çalışmaları kapsamında tam 400 iş yerini ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana ilçenin sorunlarını çözüme ulaştırmak için halk ile birebir görüştüğünü belirten Alıcık, “Biz her zaman sokakta halkımızla iç içeydik. Hiçbir zaman koltuğunda mesai harcayan bir belediye başkanı olmadım. Seçim startının verilmesinin ardından AK Parti ve MHP teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımızla çalışmalara başladık. Hem kırsal mahallelerimizde hem de merkezde aralıksız çalışıyoruz. Allah’ın izniyle hem Aydın’ı hem de 17 ilçesini kazanacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.