Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık’tan müze ziyareti

GÜNCEL 17.10.2018 - 17:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2052+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık’tan müze ziyareti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın, Çanakkale Savaşları’nda verilen destansı mücadeleyi gelecek nesillere daha iyi anlatmak için Türkiye’yi il il dolaşan ve o dönemin ruhunu ziyaretçilere sunan Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden bildirildiğine göre, tüm vatandaşları Atatürk Parkı önünde kurulan gezici müzeyi ziyaret etmeye davet eden Başkan Alıcık, şunları söyledi: “Özellikle Çanakkale’ye gidip oradaki şehitlikleri görme imkanı olmayan vatandaşlarımızın muhakkak buraya gelip görmesi gerekiyor. Müzemiz 18 Ekim Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak halkımızın ziyaretine açık olacak. Çanakkale Savaşlarında itilaf devletlerinin büyük ve önemli silahları vardı. Türk milletinin ise cesareti ve imanı vardı. Bu ruhla Çanakkale’nin geçilemeyecek olduğunu tüm dünyaya gösterdik. Oradaki ruhu bu müzemiz aracılığıyla göstereceğimize inanıyorum. Bu anlamda başta bu savaşları bize kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm atalarımıza, millet olarak minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha ifade ediyor, Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi’nin kurulması ve yaşatılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın, Çanakkale Savaşları’nda verilen destansı mücadeleyi gelecek nesillere daha iyi anlatmak için Türkiye’yi il il dolaşan ve o dönemin ruhunu ziyaretçilere sunan Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden bildirildiğine göre, tüm vatandaşları Atatürk Parkı önünde kurulan gezici müzeyi ziyaret etmeye davet eden Başkan Alıcık, şunları söyledi:

“Özellikle Çanakkale’ye gidip oradaki şehitlikleri görme imkanı olmayan vatandaşlarımızın muhakkak buraya gelip görmesi gerekiyor. Müzemiz 18 Ekim Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak halkımızın ziyaretine açık olacak. Çanakkale Savaşlarında itilaf devletlerinin büyük ve önemli silahları vardı.

Türk milletinin ise cesareti ve imanı vardı. Bu ruhla Çanakkale’nin geçilemeyecek olduğunu tüm dünyaya gösterdik. Oradaki ruhu bu müzemiz aracılığıyla göstereceğimize inanıyorum. Bu anlamda başta bu savaşları bize kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm atalarımıza, millet olarak minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha ifade ediyor, Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi’nin kurulması ve yaşatılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.