Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık’tan kermese destek

SİYASET 24.05.2017 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3258+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık’tan kermese destek

Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NEBED), 23 Nisan Parkı’nda derneğe gelir sağlamak amacıyla kermes gerçekleştirildi.

AYDIN- Derneğin ihtiyaçlarını giderebilmek için düzenlenen kermese Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katılarak destek verdi. Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NEBED), 23 Nisan Parkı’nda derneğe gelir sağlamak amacıyla kermes gerçekleştirildi. Düzenlenen kermese Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katılarak destek verdi. Kermeste tek tek standları dolaşan Başkan Alıcık, etkinlikte yer alan dernek üyeleri ve Dernek Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt ile sohbet etti. Engellilerin engel tanımadığını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Gördük ki, engellilerin üstesinden gelemeyecek hiçbir iş yok. Engelli kardeşlerimizin önünde engel olmadan, onlardan sevgimizi esirgemeden daha iyi günler için mücadele etmeliyiz. Engelli kardeşlerimize kendine engelsiz diyen insanlar olarak engel olmazsak hiçbir engel kalmayacaktır. Bu kardeşlerimize imkân sağladığımız zaman ne kadar güzel şeyler ortaya çıktığını görüyoruz. Sizlerin moral motivasyonunu gördükçe biz de çok mutlu oluyoruz” dedi. Kermesten elde edilen gelir ile derneğin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Ayşe Hişil Çınkıt, “Nazilli’de 23 Nisan Parkı içerisinde derneğimize azda olsa derneğimizin elektrik, su ve telefon ile çeşitli giderlerini karşılayabilmek için gelir temin edebilmek adına bir kermes düzenledik. Düzenlediğimiz kermeste aynı yerde kermes düzenleyen Gevherhan kız yurdu Öğrencilerine bizlere yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’ın, AK Parti İlçe yönetiminin kermesimize ziyarette bulunmaları bizleri oldukça sevindirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NEBED), 23 Nisan Parkı’nda derneğe gelir sağlamak amacıyla kermes gerçekleştirildi.

AYDIN- Derneğin ihtiyaçlarını giderebilmek için düzenlenen kermese Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katılarak destek verdi.

Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NEBED), 23 Nisan Parkı’nda derneğe gelir sağlamak amacıyla kermes gerçekleştirildi.

Düzenlenen kermese Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katılarak destek verdi. Kermeste tek tek standları dolaşan Başkan Alıcık, etkinlikte yer alan dernek üyeleri ve Dernek Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt ile sohbet etti. Engellilerin engel tanımadığını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Gördük ki, engellilerin üstesinden gelemeyecek hiçbir iş yok. Engelli kardeşlerimizin önünde engel olmadan, onlardan sevgimizi esirgemeden daha iyi günler için mücadele etmeliyiz. Engelli kardeşlerimize kendine engelsiz diyen insanlar olarak engel olmazsak hiçbir engel kalmayacaktır. Bu kardeşlerimize imkân sağladığımız zaman ne kadar güzel şeyler ortaya çıktığını görüyoruz. Sizlerin moral motivasyonunu gördükçe biz de çok mutlu oluyoruz” dedi.

Kermesten elde edilen gelir ile derneğin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Ayşe Hişil Çınkıt, “Nazilli’de 23 Nisan Parkı içerisinde derneğimize azda olsa derneğimizin elektrik, su ve telefon ile çeşitli giderlerini karşılayabilmek için gelir temin edebilmek adına bir kermes düzenledik. Düzenlediğimiz kermeste aynı yerde kermes düzenleyen Gevherhan kız yurdu Öğrencilerine bizlere yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’ın, AK Parti İlçe yönetiminin kermesimize ziyarette bulunmaları bizleri oldukça sevindirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.