Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık’tan etkinliğe destek

GENEL 04.05.2017 - 20:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3827+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık’tan etkinliğe destek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Tanrıdağ Türkçüler Derneği’nin etkinliğe katılarak destek verdi

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla Tanrıdağ Türkçüler Derneği Aydın Şubesi’nin Nazilli Belediye Meydanı’nda düzenledikleri etkinliğe katılarak destek verdi. 3 Mayıs Türkçülük Günü, Nazili Belediye Meydanı’nda Tanrıdağ Türkçüler Derneği Aydın Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı. Resim ve fotoğraf sergisinin yapıldığı etkinlikte Tanrıdağ Türkçülük Derneği üyeleri hep bir ağızdan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu. Gençlerin düzenlediği etkinliğe katılarak resim ve fotoğrafları inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Tanrıdağ Türkçüler Derneği Üyelerinin Türkçülük Günü’nü kutladı. Bütün Türkleri bir arada görmek istemeyenler Türk olmayanlardır diyerek açıklama yapan Tanrıdağ Türkçüler Derneği Aydın il başkanı Mesut Yücedağ, “Tanrıdağ Türkçüler Derneği Aydın Şubesi olarak 3 Mayıs 1944 davasını anmak için toplandık. Fotoğraflarımız, pankartlarımız, bildirilerimiz ile birlikte 3 Mayıs ruhunu yeniden yaşadık. Nazilli halkının yoğun ilgisi ile etkinliğimizi gerçekleştirdik.  73 yıl önce başta Nihal Atsız olmak üzere Türk büyükleri çok büyük sıkıntılar çekmiştir. Türkçülük mücadelelerini bizler devam ettirmekteyiz. Etkinliğimize gelen bütün vatandaşlarımıza ve Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmadılar” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Tanrıdağ Türkçüler Derneği’nin etkinliğe katılarak destek verdi

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla Tanrıdağ Türkçüler Derneği Aydın Şubesi’nin Nazilli Belediye Meydanı’nda düzenledikleri etkinliğe katılarak destek verdi.

3 Mayıs Türkçülük Günü, Nazili Belediye Meydanı’nda Tanrıdağ Türkçüler Derneği Aydın Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı. Resim ve fotoğraf sergisinin yapıldığı etkinlikte Tanrıdağ Türkçülük Derneği üyeleri hep bir ağızdan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu. Gençlerin düzenlediği etkinliğe katılarak resim ve fotoğrafları inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Tanrıdağ Türkçüler Derneği Üyelerinin Türkçülük Günü’nü kutladı.

Bütün Türkleri bir arada görmek istemeyenler Türk olmayanlardır diyerek açıklama yapan Tanrıdağ Türkçüler Derneği Aydın il başkanı Mesut Yücedağ, “Tanrıdağ Türkçüler Derneği Aydın Şubesi olarak 3 Mayıs 1944 davasını anmak için toplandık. Fotoğraflarımız, pankartlarımız, bildirilerimiz ile birlikte 3 Mayıs ruhunu yeniden yaşadık. Nazilli halkının yoğun ilgisi ile etkinliğimizi gerçekleştirdik.  73 yıl önce başta Nihal Atsız olmak üzere Türk büyükleri çok büyük sıkıntılar çekmiştir. Türkçülük mücadelelerini bizler devam ettirmekteyiz. Etkinliğimize gelen bütün vatandaşlarımıza ve Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmadılar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.