Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık’tan, eğitime destek

EĞİTİM 03.10.2017 - 09:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1795+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık’tan, eğitime destek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Turan Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nda Nazilli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları basın mensuplarına gösterdi.

AYDIN- Okulların eksik ve ihtiyaçlarına göre yapılan birçok önemli hizmetin yapıldığına dair ayrıntılı bilgi veren Başkan Alıcık, “Yaptığımız her çalışmanın açılış törenini ya da reklamını yapmamız mümkün değil. Zaten böyle bir şeye de niyetimiz yok. Ancak istedim ki Nazilli Belediyesi’nin Nazilli merkezdeki ve tüm mahallerindeki okullarına yaptığı destekler bilinsin. Eğitimin ve okulların en büyük destekçisi Nazilli Belediyesidir. Okulların ihtiyaçlarını okul idarecileri ve okul aile birliği başkanları bize iletiyor. Ekip arkadaşlarım ile değerlendirmesini yapıyoruz. Elimizdeki imkânlar doğrultusunda yapılacakları öncelik sırasına göre projelendiriyoruz. Geçen yıldan bu yana Turan Ortaokuluna yaklaşık 152 bin TL’lik yardımda bulunduk. Okulun kantinini yeniledik Tuvaletlerinin tadilatlarını gerçekleştirdik. Cumhuriyet İlkokulu’nda da benzer çalışmalar yapıldı ve yaklaşık yeni kantin binası ve tuvaletlerin tadilatı bu okulumuzda 80 bin TL’ye mal oldu” diye konuştu. Basın Mensupları ile iki okula yaptığı ziyaretlerde okul idarecileri tarafından karşılanan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a okul aile birliği başkanları ve okul müdürleri, okullarına yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundular. Nazilli Belediyesi tarafından 2009 yılından bu yana ilçedeki okullara 20 milyon liralık katkı sağlandığını hatırlatan Başkan Alıcık, amaçlarının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti çocuklarına daha iyi bir eğitim almaları için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Bugün Nazilli'mizde bulunan Turan ve Cumhuriyet İlköğretim Okulları’nda belediye olarak yapmış olduğumuz hizmetler hakkında siz basın mensubu arkadaşlarıma bilgilendirme yaptık. Önümüzdeki günlerde de sizler ile yine farklı okullarımızı ziyaret edeceğiz. Atatürk’ün emaneti olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirip lider Türkiye’nin evlatları olarak hayata kazandırmak bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Turan Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’nda Nazilli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları basın mensuplarına gösterdi.

AYDIN- Okulların eksik ve ihtiyaçlarına göre yapılan birçok önemli hizmetin yapıldığına dair ayrıntılı bilgi veren Başkan Alıcık, “Yaptığımız her çalışmanın açılış törenini ya da reklamını yapmamız mümkün değil. Zaten böyle bir şeye de niyetimiz yok. Ancak istedim ki Nazilli Belediyesi’nin Nazilli merkezdeki ve tüm mahallerindeki okullarına yaptığı destekler bilinsin. Eğitimin ve okulların en büyük destekçisi Nazilli Belediyesidir. Okulların ihtiyaçlarını okul idarecileri ve okul aile birliği başkanları bize iletiyor. Ekip arkadaşlarım ile değerlendirmesini yapıyoruz. Elimizdeki imkânlar doğrultusunda yapılacakları öncelik sırasına göre projelendiriyoruz. Geçen yıldan bu yana Turan Ortaokuluna yaklaşık 152 bin TL’lik yardımda bulunduk. Okulun kantinini yeniledik Tuvaletlerinin tadilatlarını gerçekleştirdik. Cumhuriyet İlkokulu’nda da benzer çalışmalar yapıldı ve yaklaşık yeni kantin binası ve tuvaletlerin tadilatı bu okulumuzda 80 bin TL’ye mal oldu” diye konuştu.

Basın Mensupları ile iki okula yaptığı ziyaretlerde okul idarecileri tarafından karşılanan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a okul aile birliği başkanları ve okul müdürleri, okullarına yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Nazilli Belediyesi tarafından 2009 yılından bu yana ilçedeki okullara 20 milyon liralık katkı sağlandığını hatırlatan Başkan Alıcık, amaçlarının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti çocuklarına daha iyi bir eğitim almaları için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Bugün Nazilli'mizde bulunan Turan ve Cumhuriyet İlköğretim Okulları’nda belediye olarak yapmış olduğumuz hizmetler hakkında siz basın mensubu arkadaşlarıma bilgilendirme yaptık. Önümüzdeki günlerde de sizler ile yine farklı okullarımızı ziyaret edeceğiz. Atatürk’ün emaneti olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirip lider Türkiye’nin evlatları olarak hayata kazandırmak bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.