Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık’tan bir engelliye daha destek

GÜNCEL 07.10.2017 - 18:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1604+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık’tan bir engelliye daha destek

Nazilli Belediyesi’nin ilçedeki engelli vatandaşlara desteği sürüyor.

AYDIN- Belediye tarafından son olarak sol kol ve sol ayağı engelli olan Ünal Çelik’e akülü 3 tekerlekli bisiklet hediye edildi. Engelli vatandaşa bisikleti belediye hizmet binasında teslim eden Başkan Alıcık, aynı zamanda bisikleti nasıl kullanacağını da engelli vatandaşa gösterdi. Nazilli Merkez Kurtuluş Mahallesi, 95 Sokakta ikamet eden 64 yaşındaki Ünal Çelik, Akülü engelli aracını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın aracı nasıl kullanacağını öğretmesinden sonra teslim aldı. Alıcık, yaptığı açıklamada, “Ünal Çelik abimiz, sol kol ve ayağı Spastik Hemipleji, aynı zamanda da Kalp ve Damar Hastası. Akülü engelli aracını ‘Kullanabilir’ raporu ile Nazilli Belediyesi müracaatından sonra tedarik ederek kendisine teslim ettik. Nazilli Belediyesi engelli dostu bir belediye olarak tüm engellilerimizin engellerini kaldırmak için çalışmaya devam edecek” dedi.
Nazilli Belediyesi’nin ilçedeki engelli vatandaşlara desteği sürüyor.

AYDIN- Belediye tarafından son olarak sol kol ve sol ayağı engelli olan Ünal Çelik’e akülü 3 tekerlekli bisiklet hediye edildi.

Engelli vatandaşa bisikleti belediye hizmet binasında teslim eden Başkan Alıcık, aynı zamanda bisikleti nasıl kullanacağını da engelli vatandaşa gösterdi.

Nazilli Merkez Kurtuluş Mahallesi, 95 Sokakta ikamet eden 64 yaşındaki Ünal Çelik, Akülü engelli aracını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın aracı nasıl kullanacağını öğretmesinden sonra teslim aldı. Alıcık, yaptığı açıklamada, “Ünal Çelik abimiz, sol kol ve ayağı Spastik Hemipleji, aynı zamanda da Kalp ve Damar Hastası. Akülü engelli aracını ‘Kullanabilir’ raporu ile Nazilli Belediyesi müracaatından sonra tedarik ederek kendisine teslim ettik. Nazilli Belediyesi engelli dostu bir belediye olarak tüm engellilerimizin engellerini kaldırmak için çalışmaya devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.