Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık’tan başsağlığı mesajı

GÜNCEL 09.05.2017 - 20:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2733+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık’tan başsağlığı mesajı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, geçtiğimiz gün elim bir kaza sonrası hayatını kaybeden Gazeteci Cem Ulucan’ın eşin Gülcan Ulucan için bir taziye mesajı yayımladı.

AYDIN- Başkan Alıcık mesajında ,bu acı kayıptan dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek Gülcan Ulucan’a Allah'tan rahmet diledi. Başkan Alıcık mesajında, “Buharkent’te meydana gelen trafik kazasında, Denge Medya Grup Haber Koordinatörü Cem Ulucan’ın eşi, ‘Denge’nin Mutfağı’ yazarı ve Nazilli Devlet Hastanesi ortopedi servisi hemşiresi Gülcan Ulucan hakkın rahmetine ulaşmıştır. Basın ve Sağlık camiası en zor günlerinden birini yaşamış tek teselliyi Cem Ulucan ve çiftin kızları Nehir ile Derin'in hayatta olmasında bulmuştur. Değerli Gazeteci Cem Ulucan’ın kıymetli eşi Nehir ile Derin’in Biricik anneleri gülen yüzüyle hatıralarımızdan hiç çıkmayacak olan Gülcan Ulucan bu zamansız ayrılışı ile hepimizi yasa boğmuştur. Vefatı nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz. Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diler, kederli ailesine bu acı ve zor günlerinde Sabr-ı cemil niyaz ederim” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, geçtiğimiz gün elim bir kaza sonrası hayatını kaybeden Gazeteci Cem Ulucan’ın eşin Gülcan Ulucan için bir taziye mesajı yayımladı.

AYDIN- Başkan Alıcık mesajında ,bu acı kayıptan dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek Gülcan Ulucan’a Allah'tan rahmet diledi.

Başkan Alıcık mesajında, “Buharkent’te meydana gelen trafik kazasında, Denge Medya Grup Haber Koordinatörü Cem Ulucan’ın eşi, ‘Denge’nin Mutfağı’ yazarı ve Nazilli Devlet Hastanesi ortopedi servisi hemşiresi Gülcan Ulucan hakkın rahmetine ulaşmıştır. Basın ve Sağlık camiası en zor günlerinden birini yaşamış tek teselliyi Cem Ulucan ve çiftin kızları Nehir ile Derin'in hayatta olmasında bulmuştur. Değerli Gazeteci Cem Ulucan’ın kıymetli eşi Nehir ile Derin’in Biricik anneleri gülen yüzüyle hatıralarımızdan hiç çıkmayacak olan Gülcan Ulucan bu zamansız ayrılışı ile hepimizi yasa boğmuştur. Vefatı nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz. Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diler, kederli ailesine bu acı ve zor günlerinde Sabr-ı cemil niyaz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.