Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi

SİYASET 23.01.2018 - 09:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3856+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, TSK’nın Afrin’deki terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nın 3’üncü gününde 3 zeytin fidanı dikerek destek verdi.

AYDIN – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)’nin Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na destek için belediye meydanına operasyonların 3’üncü gününde 3 zeytin fidanı dikti. Zeytin dalının barışı ve kardeşliği simgelediğine dikkat çeken Başkan Alıcık, TSK’nın Suriye sınırında yaptığı operasyonlarla dünyaya adalet dersi vereceğini vurguladı. Zeytin Dalı Harekâtı ile sınır güvenliğimizin sağlanmasının amaçlandığını belirten Başkan Alıcık, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı barışı ve huzuru temsil ediyor. Türk milleti tarih boyunca barışın sembolü olmuştur. Biz 3 milyon Suriyeli kardeşimize kucak açmış bir milletiz. Dün Türkiye’ye İran’a silah veriyorsunuz diye türlü baskılar yapan ABD, bugün terör örgütlerine mühimmat yardımı yapıyor. İslam’ın bayraktarlığını yapan, 3 kıtaya hükmetmiş Türk devleti, tüm dünyaya adaletin nasıl olduğunu gösteriyor. Bizim amacımız birilerinin topraklarına göz dikmek değil. Biz büyük devletler gibi Orta Doğu’yu karıştırıp oranın yer altı kaynaklarını alma amacında değiliz. Bizim amacımız Atatürk’ün çizdiği Türkiye sınırlarını koruyup kollamak. Eğer bugün bu müdahaleyi yapmamış olsaydık, bu müdahalenin bir benzeri İran’a bir benzeri de Türkiye’ye yapılacaktı. Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için bugün Şehitlik Abidesi önüne 3 zeytin fidanı diktik. Efeler diyarı Nazilli’den Afrin’e selam olsun” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, TSK’nın Afrin’deki terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nın 3’üncü gününde 3 zeytin fidanı dikerek destek verdi.

AYDIN – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)’nin Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na destek için belediye meydanına operasyonların 3’üncü gününde 3 zeytin fidanı dikti.

Zeytin dalının barışı ve kardeşliği simgelediğine dikkat çeken Başkan Alıcık, TSK’nın Suriye sınırında yaptığı operasyonlarla dünyaya adalet dersi vereceğini vurguladı.

Zeytin Dalı Harekâtı ile sınır güvenliğimizin sağlanmasının amaçlandığını belirten Başkan Alıcık, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı barışı ve huzuru temsil ediyor. Türk milleti tarih boyunca barışın sembolü olmuştur. Biz 3 milyon Suriyeli kardeşimize kucak açmış bir milletiz. Dün Türkiye’ye İran’a silah veriyorsunuz diye türlü baskılar yapan ABD, bugün terör örgütlerine mühimmat yardımı yapıyor. İslam’ın bayraktarlığını yapan, 3 kıtaya hükmetmiş Türk devleti, tüm dünyaya adaletin nasıl olduğunu gösteriyor. Bizim amacımız birilerinin topraklarına göz dikmek değil. Biz büyük devletler gibi Orta Doğu’yu karıştırıp oranın yer altı kaynaklarını alma amacında değiliz. Bizim amacımız Atatürk’ün çizdiği Türkiye sınırlarını koruyup kollamak. Eğer bugün bu müdahaleyi yapmamış olsaydık, bu müdahalenin bir benzeri İran’a bir benzeri de Türkiye’ye yapılacaktı. Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için bugün Şehitlik Abidesi önüne 3 zeytin fidanı diktik. Efeler diyarı Nazilli’den Afrin’e selam olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.