Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık Uç Beylerini topladı

GÜNCEL 28.12.2018 - 09:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3018+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık Uç Beylerini topladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, 82 mahalle muhtarıyla kahvaltı programında buluşarak 10 yıllık hizmetleri için teşekkür ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, göreve geldiği günden bu yana ‘uç beylerim’ dediği muhtarlarla her zaman istişare halinde olan ve hayata geçirdiği projelerde ortak akılla hareket eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, hizmetlerinden dolayı 82 mahalle muhtarına plaket takdim etti. Programda ilk olarak konuşan Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve Sümer Mahalle Muhtarı Erdoğan Dilbaz, “Seçim hazırlıklarına girmiş olduğumuz son günlerde başkanımıza böyle bir toplantıyı düzenlediği için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 100 gün içerisinde geçmişte yaptıklarımızın hesabını vatandaşa vereceğiz’’ şeklinde konuştu. ‘’Öyle zannediyorum ki bu seçimler hareketli geçecek. Onun için şimdiden birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz şu günlerde hepinize önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum’’ diyen Başkan Dilbaz, ‘’Başkanımızla 10. yılımızı tamamladık. Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde başkanımızla devam edeceğiz. Bizlere her zaman sahip çıkan, uç beylerini Türkiye’ye duyuran başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisinin zor günlerinde arkasından oyun çevirenlere de buradan söylüyorum ki; yaptıklarınız yanınıza kar kalmayacak” dedi. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Üyesi Altıntaş Mahalle Muhtarı Şükrü Ustaoğlu ise çalışmalarından dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür ederek “Acısıyla tatlısıyla 10 yılı geride bıraktık. Hepimiz mahallemize hizmet getirebilmek için başkanımızla gece gündüz çalıştık. Önümüzdeki seçimlerde hepinize başarılar diliyorum. Muhtarlarımız eskisinden çok daha değerli olacak. Cumhurbaşkanımız nasıl bize sahip çıkıyorsa başkanımızda öyle sahip çıkıyor” ifadelerini kullandı. 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerde muhtar arkadaşlarına başarılar dileyen Zafer eski Mahalle Muhtarı Ali Adıgüzel, “Başkanımız 10 yıllık görev süresince mahallemize daha önce yapılmayan yatırımı sağladı. Mahallemiz Nazillimizin cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Rahatsızlığım nedeniyle muhtarlık görevimden ayrılmak zorunda kaldım ancak gözüm arkada kalmadı” sözlerini kaydetti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, 82 mahalle muhtarıyla kahvaltı programında buluşarak 10 yıllık hizmetleri için teşekkür ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, göreve geldiği günden bu yana ‘uç beylerim’ dediği muhtarlarla her zaman istişare halinde olan ve hayata geçirdiği projelerde ortak akılla hareket eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, hizmetlerinden dolayı 82 mahalle muhtarına plaket takdim etti.

Programda ilk olarak konuşan Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve Sümer Mahalle Muhtarı Erdoğan Dilbaz, “Seçim hazırlıklarına girmiş olduğumuz son günlerde başkanımıza böyle bir toplantıyı düzenlediği için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 100 gün içerisinde geçmişte yaptıklarımızın hesabını vatandaşa vereceğiz’’ şeklinde konuştu. ‘’Öyle zannediyorum ki bu seçimler hareketli geçecek. Onun için şimdiden birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz şu günlerde hepinize önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyorum’’ diyen Başkan Dilbaz, ‘’Başkanımızla 10. yılımızı tamamladık. Allah nasip ederse önümüzdeki dönemde başkanımızla devam edeceğiz. Bizlere her zaman sahip çıkan, uç beylerini Türkiye’ye duyuran başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisinin zor günlerinde arkasından oyun çevirenlere de buradan söylüyorum ki; yaptıklarınız yanınıza kar kalmayacak” dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Üyesi Altıntaş Mahalle Muhtarı Şükrü Ustaoğlu ise çalışmalarından dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür ederek “Acısıyla tatlısıyla 10 yılı geride bıraktık. Hepimiz mahallemize hizmet getirebilmek için başkanımızla gece gündüz çalıştık. Önümüzdeki seçimlerde hepinize başarılar diliyorum. Muhtarlarımız eskisinden çok daha değerli olacak. Cumhurbaşkanımız nasıl bize sahip çıkıyorsa başkanımızda öyle sahip çıkıyor” ifadelerini kullandı.

31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerde muhtar arkadaşlarına başarılar dileyen Zafer eski Mahalle Muhtarı Ali Adıgüzel, “Başkanımız 10 yıllık görev süresince mahallemize daha önce yapılmayan yatırımı sağladı. Mahallemiz Nazillimizin cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Rahatsızlığım nedeniyle muhtarlık görevimden ayrılmak zorunda kaldım ancak gözüm arkada kalmadı” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.