Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık: Uç beylerim ister Nazilli Belediyesi yapar

SİYASET 02.03.2017 - 19:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3497+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık: Uç beylerim ister Nazilli Belediyesi yapar

Nazilli Belediyesi Kozdere Mahallesi’nde yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptı.

AYDIN- Nazilli Belediyesi'nden hizmet alan Kozdere Mahallesi’nin yolu Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından genişletildi. 6 metre enindeki mevcut yol yapılan çalışmalar ile 14 metre olarak genişletildi. Mahalleye ulaşan tek yol olan mevcut 460 metre uzunluğundaki yolun sağ ve sol tarafından olmak üzere 4’er metre genişletildi.  Dağ yamacı olan kısmına da yol uzunluğu kadar istinat duvarı yapıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın mahallelere yaptığı rutin ziyaretleri sırasında Kozdere Mahallesi sakinleri ile Mahalle Muhtarı Sadettin Aslan, mevcut yol ile ilgili sıkıntılarını dile getirmiş, bu yolun çok dar olmasından dolayı her an olası bir kazadan korktuklarını dile getirmişlerdi. Ayrıca bunun yanı sıra zaten dar olan bu yola zaman zaman yamaçlardan taş ve kayaların düşmesinden dolayı da tehlikeler yaşadıklarını belirterek gerekenin yapılmasını istemişlerdi. Mahalle sakinlerinin bu isteklerinden sonra gerekli etütlerin yapılması talimatını veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı iş makineleri ile yolun genişletilmesi çalışmalarını yaptırttı. İstinat duvarı için gerekli malzeme olan taş ve çimento desteği de Nazilli Belediyesi tarafından verildi. Verdiği tüm yardım ve desteklerinden dolayı mahallelerinin sıkıntısına çözüm bulan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden Muhtar Sadettin Aslan, “Başkanımız sayesinde bu yolu genişlettik 6 m genişlik 14 m yol yapıldı sağ olsun başkanımız malzemesini verdi kamyon kepçe yolladı vatandaş ve köylüler sayesinde işçiliğini kendim yaptırdım. 460 metre yapılan yol var yol uzunluğu kadar istinat duvarı yapıldı” dedi. Yapılan yol çalışmalarını sık sık takip eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Mahalle sakinlerimizin ve mahalle muhtarımızın bizden talep ettikleri bu haklı isteklerine duyarsız kalamazdık. Yolun genişletme çalışmasını yaptık çünkü kazalara sebebiyet verecek ölçüde tehlikeli idi. Bizim için can çok önemli. Muhtarlarımız mahallerimiz ile aramızda bir köprü vazifesini görüyor. Onlar mahallelerinin sorunlarını bize getiriyor bizde çözüm üretiyoruz. Kozdere Mahallemizin daha önce sokaklarında da yol çalışmaları yaptık. Bunun yanında çok amaçlı sosyal çatıyı da mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk. Uç beylerim ister Nazilli Belediyesi yapar” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediyesi Kozdere Mahallesi’nde yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptı.

AYDIN- Nazilli Belediyesi'nden hizmet alan Kozdere Mahallesi’nin yolu Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından genişletildi. 6 metre enindeki mevcut yol yapılan çalışmalar ile 14 metre olarak genişletildi. Mahalleye ulaşan tek yol olan mevcut 460 metre uzunluğundaki yolun sağ ve sol tarafından olmak üzere 4’er metre genişletildi.  Dağ yamacı olan kısmına da yol uzunluğu kadar istinat duvarı yapıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın mahallelere yaptığı rutin ziyaretleri sırasında Kozdere Mahallesi sakinleri ile Mahalle Muhtarı Sadettin Aslan, mevcut yol ile ilgili sıkıntılarını dile getirmiş, bu yolun çok dar olmasından dolayı her an olası bir kazadan korktuklarını dile getirmişlerdi. Ayrıca bunun yanı sıra zaten dar olan bu yola zaman zaman yamaçlardan taş ve kayaların düşmesinden dolayı da tehlikeler yaşadıklarını belirterek gerekenin yapılmasını istemişlerdi. Mahalle sakinlerinin bu isteklerinden sonra gerekli etütlerin yapılması talimatını veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı iş makineleri ile yolun genişletilmesi çalışmalarını yaptırttı. İstinat duvarı için gerekli malzeme olan taş ve çimento desteği de Nazilli Belediyesi tarafından verildi.

Verdiği tüm yardım ve desteklerinden dolayı mahallelerinin sıkıntısına çözüm bulan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden Muhtar Sadettin Aslan, “Başkanımız sayesinde bu yolu genişlettik 6 m genişlik 14 m yol yapıldı sağ olsun başkanımız malzemesini verdi kamyon kepçe yolladı vatandaş ve köylüler sayesinde işçiliğini kendim yaptırdım. 460 metre yapılan yol var yol uzunluğu kadar istinat duvarı yapıldı” dedi.

Yapılan yol çalışmalarını sık sık takip eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Mahalle sakinlerimizin ve mahalle muhtarımızın bizden talep ettikleri bu haklı isteklerine duyarsız kalamazdık. Yolun genişletme çalışmasını yaptık çünkü kazalara sebebiyet verecek ölçüde tehlikeli idi. Bizim için can çok önemli. Muhtarlarımız mahallerimiz ile aramızda bir köprü vazifesini görüyor. Onlar mahallelerinin sorunlarını bize getiriyor bizde çözüm üretiyoruz. Kozdere Mahallemizin daha önce sokaklarında da yol çalışmaları yaptık. Bunun yanında çok amaçlı sosyal çatıyı da mahalle sakinlerimizin hizmetine sunduk. Uç beylerim ister Nazilli Belediyesi yapar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.