Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık Türk İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutladı

SİYASET 11.04.2018 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3696+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık Türk İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Miraç Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Alıcık mesajında, “Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir. İnsanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğüdür. Miraç mucizesi, Kur’an-ı Kerim’de ayetlerle anlatılmış ve varlığı inkâr edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur. Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde manevi günlerin önemi daha da fark edilir olmaktadır” dedi. Miraç kandilinin tüm dünyaya birlik ve beraberlik getirmesini dileyen Başkan Alıcık, şunları söyledi: “Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Bu mübarek günler birlik ve beraberliğimize vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve Türk-İslam âleminin Miraç Kandilini kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine, sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Miraç Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Alıcık mesajında, “Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir. İnsanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğüdür. Miraç mucizesi, Kur’an-ı Kerim’de ayetlerle anlatılmış ve varlığı inkâr edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur. Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde manevi günlerin önemi daha da fark edilir olmaktadır” dedi.

Miraç kandilinin tüm dünyaya birlik ve beraberlik getirmesini dileyen Başkan Alıcık, şunları söyledi:

“Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Bu mübarek günler birlik ve beraberliğimize vesile olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve Türk-İslam âleminin Miraç Kandilini kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine, sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.