Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, Söke'de okul açılışına katıldı

EKONOMİ 21.09.2015 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4247+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, Söke'de okul açılışına katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Doğa Eğitim Kurumlarının Söke’de açmış oldukları Söke Doğa şubenin açılışına katıldı.

Doğa Koleji Söke Kampus’ünün açılışına, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Doğa Okulları Kurumsal Gelişim Ege Bölgesi Yöneticisi Erinç Demirci, Söke Doğa Okulları Kurucusu Tahsin Kesici, Doğa Okulları İlkokul ve Anaokulları Gelişim Koordinatörü Tülay Çubukçu, Doğa Okulları Kurumsal Gelişim Koordinatörü Murat İnci ve vatandaşlar katıldı. 2015-2016 Eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan Söke Doğa’da öğrencilere fiber internetli android altyapısı ve akıllı tahtaları ile donatılmış 28 derslikte eğitim vereceklerini kaydeden Söke Doğa Okullarının Kurucusu Tahsin Kesici öğrencilerinin fiziksel zihinsel ve beceri gelişimlerini sağlayabilecek donanımlı eğitmen ve altyapılarının bulunduğunu ifade ederek Söke’de eğitim hayatına katkı sağlayacaklarını söyledi. Tahsin Kesici Açılış için Nazilliden Söke’ye gelerek kendilerini onurlandıran Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ayrıca teşekkür etti. Düzenlenen açılış töreninin ardından protokol üyeleri ile birlikte Söke Doğa Okullarında incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Söke’de bir açılışa katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek Doğa Kolejinin Nazilliden sonra Söke’de de başarılı bir eğitim hayatı gerçekleştireceğine inandığını söyledi. Alıcık Doğa Okulları yöneticilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Doğa Eğitim Kurumlarının Söke’de açmış oldukları Söke Doğa şubenin açılışına katıldı.

Doğa Koleji Söke Kampus’ünün açılışına, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Doğa Okulları Kurumsal Gelişim Ege Bölgesi Yöneticisi Erinç Demirci, Söke Doğa Okulları Kurucusu Tahsin Kesici, Doğa Okulları İlkokul ve Anaokulları Gelişim Koordinatörü Tülay Çubukçu, Doğa Okulları Kurumsal Gelişim Koordinatörü Murat İnci ve vatandaşlar katıldı.

2015-2016 Eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan Söke Doğa’da öğrencilere fiber internetli android altyapısı ve akıllı tahtaları ile donatılmış 28 derslikte eğitim vereceklerini kaydeden Söke Doğa Okullarının Kurucusu Tahsin Kesici öğrencilerinin fiziksel zihinsel ve beceri gelişimlerini sağlayabilecek donanımlı eğitmen ve altyapılarının bulunduğunu ifade ederek Söke’de eğitim hayatına katkı sağlayacaklarını söyledi. Tahsin Kesici Açılış için Nazilliden Söke’ye gelerek kendilerini onurlandıran Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ayrıca teşekkür etti.

Düzenlenen açılış töreninin ardından protokol üyeleri ile birlikte Söke Doğa Okullarında incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Söke’de bir açılışa katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek Doğa Kolejinin Nazilliden sonra Söke’de de başarılı bir eğitim hayatı gerçekleştireceğine inandığını söyledi. Alıcık Doğa Okulları yöneticilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.