Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık Şehitler Tepesi’nde

GÜNCEL 17.12.2016 - 18:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1537+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık Şehitler Tepesi’nde

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı paylaşım Aydın ve Nazilli’de büyük beğeni aldı.

AYDIN- Başkan Alıcık’ın paylaşımı şöyle, “Değerli arkadaşlarım, Nazilli Belediye Başkanı olarak ziyaret ve maç için geldiğim İstanbul’da, Türk Milletinin aziz evlatlarına bombalı saldırı düzenlenen Şehitler Tepesi ’nede ziyaret ettim. Bu ziyaretimde Şehitler Tepesi’ne gururumuz Nazilli Belediye Spor atkısı bıraktım. Ayrıca vatan bölünmesin, minarelerimizden ezan dinmesin, gönderden bayrak inmesin diye şehit olan kahramanlarımız için Yasin-i şerif okudum. Allah cc izni ile büyük Türk milletine bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir “ne mutlu Türküm diyene” diyerek sözlerini tamamladı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı paylaşım Aydın ve Nazilli’de büyük beğeni aldı.

AYDIN- Başkan Alıcık’ın paylaşımı şöyle, “Değerli arkadaşlarım, Nazilli Belediye Başkanı olarak ziyaret ve maç için geldiğim İstanbul’da, Türk Milletinin aziz evlatlarına bombalı saldırı düzenlenen Şehitler Tepesi ’nede ziyaret ettim.

Bu ziyaretimde Şehitler Tepesi’ne gururumuz Nazilli Belediye Spor atkısı bıraktım.

Ayrıca vatan bölünmesin, minarelerimizden ezan dinmesin, gönderden bayrak inmesin diye şehit olan kahramanlarımız için Yasin-i şerif okudum.

Allah cc izni ile büyük Türk milletine bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir “ne mutlu Türküm diyene” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.