Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, şehit Mehmet Çetin'in kabrini ziyaret etti

GENEL 09.01.2019 - 10:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3630+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, şehit Mehmet Çetin'in kabrini ziyaret etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın, 2011’de şehit olan Mehmet Çetin’in mezarını da ziyaret ederek dua ettiği bildirildi.

AYDIN- .Edinilen bilgiye göre, Kırsal Beyerli Mahallesi’nde Muhtar Beyhan Arıcıoğlu ve azaları ile yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Alıcık, "Mahallelerimizin birçoğuna imam evi, muhtarlık binası ve çok amaçlı sosyal alan inşa ettik. Amacımız vatandaşımızın tümünün kullanabileceği ve yaşamlarını kolaylaştıracak alanların sayısını artırmak’’ dedi. Köy yollarını yenilediklerini, okulların birçoğunun tadilat ve boyama işini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan alıcık, şöyle konuştu: ‘’İlçemizin tüm cadde ve sokaklarında imzamız var. Nazilli Belediyesi olarak köylerin hepsinde varız. Yaşam standardını yükseltmek için hizmete devam ediyoruz. Hiç hizmet vermedik dediğimiz köye bile 400-500 bin TL'lik hizmet yaptık, ortalama da 3-3,5 milyon TL'lik hizmet götürdük. Elimizden geldiğinin daha fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Allah'ın izniyle 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Benim için manevi yönden de ayrı bir yeri olan Beyerli Mahallemizin şehidini de asla unutmuyoruz. Şehidimiz Mehmet Çetin’i de mezarı başında dua ettik." Ziyaretinden dolayı Başkan Alıcık'a teşekkür eden Beyerli Muhtarı Beyhan Arıcıoğlu, şunları söyledi: "Başkanımız göreve geldiği günden bu yana köylerimize sayısız yatırım yaptı. Camilerimizden muhtarlık binamıza, yollarımızdan sosyal alanlarımıza kadar birçok projeyi kazandırdı. Kendisinden Allah razı olsun. Mahallemiz, Nazilli merkezine 19 km uzaktadır.  Başkanımız sayesinde mahallemizin eksikleri tamamlanarak mahallenin yaşam düzeyi arttırıldı. Mahallemizin sahip olduğu bir imam evi yoktu ve bu yüzden camimize imam gelmiyordu. Sağolsun başkanımız her istediğimizi yapıyor.’’ Beyerli Mahalle Mezalığı'na giderek 2011 yılında Çukurca'da şehit düşen Piyade Er Mehmet Çetin'in kabrini de ziyaret eden Alıcık, şehit asker için dua etti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın, 2011’de şehit olan Mehmet Çetin’in mezarını da ziyaret ederek dua ettiği bildirildi.

AYDIN- .Edinilen bilgiye göre, Kırsal Beyerli Mahallesi’nde Muhtar Beyhan Arıcıoğlu ve azaları ile yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Alıcık, "Mahallelerimizin birçoğuna imam evi, muhtarlık binası ve çok amaçlı sosyal alan inşa ettik. Amacımız vatandaşımızın tümünün kullanabileceği ve yaşamlarını kolaylaştıracak alanların sayısını artırmak’’ dedi.

Köy yollarını yenilediklerini, okulların birçoğunun tadilat ve boyama işini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan alıcık, şöyle konuştu:

‘’İlçemizin tüm cadde ve sokaklarında imzamız var. Nazilli Belediyesi olarak köylerin hepsinde varız. Yaşam standardını yükseltmek için hizmete devam ediyoruz. Hiç hizmet vermedik dediğimiz köye bile 400-500 bin TL'lik hizmet yaptık, ortalama da 3-3,5 milyon TL'lik hizmet götürdük. Elimizden geldiğinin daha fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Allah'ın izniyle 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Benim için manevi yönden de ayrı bir yeri olan Beyerli Mahallemizin şehidini de asla unutmuyoruz. Şehidimiz Mehmet Çetin’i de mezarı başında dua ettik."

Ziyaretinden dolayı Başkan Alıcık'a teşekkür eden Beyerli Muhtarı Beyhan Arıcıoğlu, şunları söyledi:

"Başkanımız göreve geldiği günden bu yana köylerimize sayısız yatırım yaptı. Camilerimizden muhtarlık binamıza, yollarımızdan sosyal alanlarımıza kadar birçok projeyi kazandırdı. Kendisinden Allah razı olsun. Mahallemiz, Nazilli merkezine 19 km uzaktadır.  Başkanımız sayesinde mahallemizin eksikleri tamamlanarak mahallenin yaşam düzeyi arttırıldı. Mahallemizin sahip olduğu bir imam evi yoktu ve bu yüzden camimize imam gelmiyordu. Sağolsun başkanımız her istediğimizi yapıyor.’’

Beyerli Mahalle Mezalığı'na giderek 2011 yılında Çukurca'da şehit düşen Piyade Er Mehmet Çetin'in kabrini de ziyaret eden Alıcık, şehit asker için dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.