Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, projelerini anlatıyor

SİYASET 19.03.2019 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3399+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, projelerini anlatıyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Beyerli ve Mescitli ziyaretlerinde, “Ustalık dönemimizde yatırımlarıyla, ekonomisiyle daha güçlü bir şehir olmayı hak eden daha modern bir Nazilli için çalışmaya devam edeceğiz” dediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Beyerli ve Mescitli Mahalleleri’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Ustalık döneminde büyük işlere imza atacaklarını söyleyen Başkan Alıcık, Sümer Üniversitesi, Organize Sanayi Sitesi 2. Etap, Çevre Yolu ve meydan projelerini bu dönemde hayata geçirmek için gayret edeceklerini belirtti. “Ustalık dönemimizde yatırımlarıyla, ekonomisiyle daha güçlü bir şehir olmayı hak eden daha modern bir Nazilli için çalışmaya devam edeceğiz” diyen Alıcık, “Bu seçimlerde hemşerilerimin parti rozetini bırakarak en güçlü şekilde Nazilli’mizin haklarını almak için yanımızda yer almalarını istiyoruz. Biz 10 yıldır her an ulaşılabilir bir belediye başkanı olduk. Nazilli’mizde 2 dönem belediye başkanı olmayı, bu güzel ilçeye hizmet etmeyi Allah nasip etti. Ben inanıyorum ki, Allah’ın izniyle hemşerilerimizin desteğiyle ustalık dönemimizi de hep birlikte yaşayacağız” sözlerini kaydetti. Üretken belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ifaden eden Alıcık, şöyle konuştu: “Merkezden kırsala pek çok alanda bir ilçe belediyesinin yapamayacağı hizmeti biz Nazilli’ye kazandırdık. Halkımızdan aldığımız güçle bahanelerin arkasına sığınmadan proje ürettik. 2019-2024 döneminde yalnızca belediyemiz imkanları ile değil, hükümetimizin ve Nazilli’ye üvey evlat muamelesi yapmayacak Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile ilçemizin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçireceğiz.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Beyerli ve Mescitli ziyaretlerinde, “Ustalık dönemimizde yatırımlarıyla, ekonomisiyle daha güçlü bir şehir olmayı hak eden daha modern bir Nazilli için çalışmaya devam edeceğiz” dediği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Beyerli ve Mescitli Mahalleleri’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Ustalık döneminde büyük işlere imza atacaklarını söyleyen Başkan Alıcık, Sümer Üniversitesi, Organize Sanayi Sitesi 2. Etap, Çevre Yolu ve meydan projelerini bu dönemde hayata geçirmek için gayret edeceklerini belirtti.

“Ustalık dönemimizde yatırımlarıyla, ekonomisiyle daha güçlü bir şehir olmayı hak eden daha modern bir Nazilli için çalışmaya devam edeceğiz” diyen Alıcık, “Bu seçimlerde hemşerilerimin parti rozetini bırakarak en güçlü şekilde Nazilli’mizin haklarını almak için yanımızda yer almalarını istiyoruz. Biz 10 yıldır her an ulaşılabilir bir belediye başkanı olduk. Nazilli’mizde 2 dönem belediye başkanı olmayı, bu güzel ilçeye hizmet etmeyi Allah nasip etti. Ben inanıyorum ki, Allah’ın izniyle hemşerilerimizin desteğiyle ustalık dönemimizi de hep birlikte yaşayacağız” sözlerini kaydetti.

Üretken belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ifaden eden Alıcık, şöyle konuştu:

“Merkezden kırsala pek çok alanda bir ilçe belediyesinin yapamayacağı hizmeti biz Nazilli’ye kazandırdık. Halkımızdan aldığımız güçle bahanelerin arkasına sığınmadan proje ürettik. 2019-2024 döneminde yalnızca belediyemiz imkanları ile değil, hükümetimizin ve Nazilli’ye üvey evlat muamelesi yapmayacak Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile ilçemizin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçireceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.