Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık personeli ile bayramlaştı

SİYASET 18.06.2018 - 19:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3386+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık personeli ile bayramlaştı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Ramazan Bayramı dönüşü ilk mesai gününde daire müdürleri ve belediye personeli ile bayramlaştığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, göreve geldiği günden bu yana ekibi ile Nazilli’de büyük projelere imza attıklarını belirten Alıcık, “Biz bu yola sizlerle birlikte çıktık. Belirlediğimiz hedefe doğru sizlerle birlikte yürümekten çok memnunum. Personelimizle iyi işler yaptık, daha iyilerini de yine birlikte yapacağız” diye konuştu. Başkanlık makamında personelini ağırlayan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak biz kocaman bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin hak ettiği hizmetleri yerine getirmek için mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu yola sizlerle birlikte çıktık. Belirlediğimiz hedefe doğru sizlerle birlikte yürümekten çok memnunum. Ekibimizle iyi işler yaptık, daha iyilerini de yine birlikte yapacağız Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan geçirdik ve sonunda bir bayrama daha eriştik. Bu vesileyle başta sizler olmak üzere ailelerinizin ve tüm yakınlarınızın Ramazan Bayramını kutluyorum. İnşallah hep birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçiririz” diye konuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Ramazan Bayramı dönüşü ilk mesai gününde daire müdürleri ve belediye personeli ile bayramlaştığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, göreve geldiği günden bu yana ekibi ile Nazilli’de büyük projelere imza attıklarını belirten Alıcık, “Biz bu yola sizlerle birlikte çıktık. Belirlediğimiz hedefe doğru sizlerle birlikte yürümekten çok memnunum. Personelimizle iyi işler yaptık, daha iyilerini de yine birlikte yapacağız” diye konuştu.

Başkanlık makamında personelini ağırlayan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak biz kocaman bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin hak ettiği hizmetleri yerine getirmek için mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu yola sizlerle birlikte çıktık. Belirlediğimiz hedefe doğru sizlerle birlikte yürümekten çok memnunum. Ekibimizle iyi işler yaptık, daha iyilerini de yine birlikte yapacağız Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan geçirdik ve sonunda bir bayrama daha eriştik. Bu vesileyle başta sizler olmak üzere ailelerinizin ve tüm yakınlarınızın Ramazan Bayramını kutluyorum. İnşallah hep birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçiririz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.