Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık: Nazilli’ye yakışan yeni yollar açıyoruz

GÜNCEL 27.09.2017 - 16:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3249+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık: Nazilli’ye yakışan yeni yollar açıyoruz

Nazilli Belediyesi’nin yeni yollar açmaya ve açtığı bu yollara parke taşı kaplama çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Zafer Mahallesi’nde açılan iki yola toplamda 8 bin 190 metre kare parke taşı kaplanacağı belirtildi. Nazilli Belediyesi’nin verdiği bilgiye göre, her gün değişen, büyüyen ve gelişen Nazilli’de Nazilli Belediyesi yol açma çalışmalarına devam ediyor. Zafer Mahalle’de Belediye ekipleri tarafından yeni yollar açılması ve bu yollara parke taşı kaplama çalışmaları sürdürülüyor. Yeni imar yollarını açarak talepleri cevaplayan Nazilli Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında birçok mahallede hizmetler gerçekleştiriyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Zafer Mahallesi’nde artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, Nazilli’nin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak de sağlıyor. Bu kapsamda Zafer Mahallesi’nde yeni açılan 1706 sokak Sınav Koleji önü, 6150 metre kare, Mehmet Özalp Bulvarı’na bağlanan 1701 sokağa da 2040 metre karelik parke taşı döşemesi yapılma çalışmaları devam ediyor. Zafer Mahallesi’nde açılan iki yola toplamda 8 bin 190 metre kare parke taşı kaplanacağını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de yerleşim alanlarının büyümesiyle orantılı olarak yeni yolların açılacağını kaydetti. Zafer Mahallesi’nde yeni yapılan Sınav Koleji önü ve okula giriş kısmında da düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirten Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak imara uygun yeni yollar ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla Nazilli’ye kazandırarak konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlamış oluyoruz. Bu kapsamda son olarak Belediyemiz ekipleri tarafından Zafer Mahallesi’nde 1701 ve 1706 olarak numaralandırılmış 2 ayrı yol açtık. Bağlantıları yapılan yolların önce alt yapı çalışmalarının tamamlandı. Stabilizesi gerçekleştirildi ve kenar bordürleri çekildi. Şu an parke taşı kaplaması başlanan yollara toplamda 8 bin 190 metre karelik taş döşenecek. Ayrıca diğer cadde ve sokaklarımızda düzenleme ve yenileme çalışmaları devam etmekte. Biz kalıcı belediye hizmetleriyle vatandaşın taleplerine göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir sorunu ötelemeden çözüm üretiyoruz. Kararlılıkla ve görev aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Nazilli Belediyesi’nin yeni yollar açmaya ve açtığı bu yollara parke taşı kaplama çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Zafer Mahallesi’nde açılan iki yola toplamda 8 bin 190 metre kare parke taşı kaplanacağı belirtildi.

Nazilli Belediyesi’nin verdiği bilgiye göre, her gün değişen, büyüyen ve gelişen Nazilli’de Nazilli Belediyesi yol açma çalışmalarına devam ediyor. Zafer Mahalle’de Belediye ekipleri tarafından yeni yollar açılması ve bu yollara parke taşı kaplama çalışmaları sürdürülüyor. Yeni imar yollarını açarak talepleri cevaplayan Nazilli Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında birçok mahallede hizmetler gerçekleştiriyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Zafer Mahallesi’nde artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, Nazilli’nin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak de sağlıyor. Bu kapsamda Zafer Mahallesi’nde yeni açılan 1706 sokak Sınav Koleji önü, 6150 metre kare, Mehmet Özalp Bulvarı’na bağlanan 1701 sokağa da 2040 metre karelik parke taşı döşemesi yapılma çalışmaları devam ediyor.

Zafer Mahallesi’nde açılan iki yola toplamda 8 bin 190 metre kare parke taşı kaplanacağını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de yerleşim alanlarının büyümesiyle orantılı olarak yeni yolların açılacağını kaydetti.

Zafer Mahallesi’nde yeni yapılan Sınav Koleji önü ve okula giriş kısmında da düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirten Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak imara uygun yeni yollar ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla Nazilli’ye kazandırarak konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlamış oluyoruz. Bu kapsamda son olarak Belediyemiz ekipleri tarafından Zafer Mahallesi’nde 1701 ve 1706 olarak numaralandırılmış 2 ayrı yol açtık. Bağlantıları yapılan yolların önce alt yapı çalışmalarının tamamlandı. Stabilizesi gerçekleştirildi ve kenar bordürleri çekildi. Şu an parke taşı kaplaması başlanan yollara toplamda 8 bin 190 metre karelik taş döşenecek. Ayrıca diğer cadde ve sokaklarımızda düzenleme ve yenileme çalışmaları devam etmekte. Biz kalıcı belediye hizmetleriyle vatandaşın taleplerine göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir sorunu ötelemeden çözüm üretiyoruz. Kararlılıkla ve görev aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.