Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık: Nazilli dört bir yandan büyüyor

GENEL 08.07.2018 - 16:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2946+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık: Nazilli dört bir yandan büyüyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Zafer ve Kurtuluş Mahalleleri’nde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını inceledi, Nazilli'nin 4 bir yandan büyüdüğünü söyledi.

AYDIN- Kurtuluş Mahallesi 352 Sokak, Ziya Gökalp Caddesi ve bağlantı yollarının tümünde kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yapıldığını belirten Alıcık, “Kurtuluş Mahallemizdeki yaklaşık 12 bin metrekare alanda parke taşı döşeme işlemi gerçekleştiriyoruz. Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü kazı, tamirat ve döşeme ekibimiz aralıksız çalışıyor. Yollarımız kısa sürede tamamlanarak yaya ve araç trafiğine açılacak. Nazilli’mize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Zafer Mahallesi’nin ilçenin cazibe merkezlerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Başkan Alıcık, “Nazilli’miz dört bir yandan büyüyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin sokaklarını genişletme, yeni yollar açma ve mevcut yolları yenileme noktasında çok çalıştık. Vatandaşlarımız sokağa çıktığında bunu fark ediyor” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Zafer ve Kurtuluş Mahalleleri’nde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını inceledi, Nazilli'nin 4 bir yandan büyüdüğünü söyledi.

AYDIN- Kurtuluş Mahallesi 352 Sokak, Ziya Gökalp Caddesi ve bağlantı yollarının tümünde kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yapıldığını belirten Alıcık, “Kurtuluş Mahallemizdeki yaklaşık 12 bin metrekare alanda parke taşı döşeme işlemi gerçekleştiriyoruz. Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü kazı, tamirat ve döşeme ekibimiz aralıksız çalışıyor. Yollarımız kısa sürede tamamlanarak yaya ve araç trafiğine açılacak. Nazilli’mize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Zafer Mahallesi’nin ilçenin cazibe merkezlerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Başkan Alıcık, “Nazilli’miz dört bir yandan büyüyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin sokaklarını genişletme, yeni yollar açma ve mevcut yolları yenileme noktasında çok çalıştık. Vatandaşlarımız sokağa çıktığında bunu fark ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.