Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, Muhtarlar Günü’nü kutladı

GÜNCEL 19.10.2017 - 19:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1800+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, Muhtarlar Günü’nü kutladı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kutlama mesajı yayımladı.

AYDIN- Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kutlama mesajında “Kültürümüzün, toplumsal yaşamımızın yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin yereldeki en köklü örneğini temsil eden muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallede veya köyde devletle halk arasında köprü vazifesini fedakârlık ve sabırla yürütmektedirler. Mahalle ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta, kamu bürokrasisinin en önemli çözüm ortağı olan muhtarlarımız, bu önemli işlevi nedeniyle bir yanıyla halkı diğer yanıyla da devleti temsil sorumluluğunu üstlenmiştir” dedi. Muhtarların, mahallelerin ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta önemli bir çözüm ortağı olduğunu belirten Başkan Alıcık, “Mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten uç beylerimiz, muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kutlama mesajı yayımladı.

AYDIN- Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kutlama mesajında “Kültürümüzün, toplumsal yaşamımızın yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin yereldeki en köklü örneğini temsil eden muhtarlarımız, görev yaptıkları mahallede veya köyde devletle halk arasında köprü vazifesini fedakârlık ve sabırla yürütmektedirler. Mahalle ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta, kamu bürokrasisinin en önemli çözüm ortağı olan muhtarlarımız, bu önemli işlevi nedeniyle bir yanıyla halkı diğer yanıyla da devleti temsil sorumluluğunu üstlenmiştir” dedi.

Muhtarların, mahallelerin ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturmakta önemli bir çözüm ortağı olduğunu belirten Başkan Alıcık, “Mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten uç beylerimiz, muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.