Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık Marangozlar Odası’nın açılış törenine katıldı

GENEL 12.03.2019 - 14:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2873+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık Marangozlar Odası’nın açılış törenine katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Marangoz ve Ağaç İşçileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldığı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Nazilli Marangoz ve Ağaç İşçileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binası Altıntaş Mahallesi Dalyan İş Hanı’nda dualarla açıldı. Açılış törenine katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Üyelerine daha kaliteli ve ferah bir ortamda hizmet vermek adına yeni binasına taşınan odamıza yeni yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Nazilli Belediye Başkanı olarak her zaman esnafımızın yanında oldum. Bundan sonra da onlara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Türkiye Ağaç İşçileri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Mobilyacılık peygamber mesleğidir. Biz beşiği de yaparız, tabutu da. Seçimlere sayılı günler kala açılışta siyasi bir atmosfer hissediyoruz. Açılış kurdelesinin bir ucunu Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, diğer ucunu Millet İttifakı Adayı tutuyor. İşte demokrasi budur” ifadelerini kullandı. Açılış töreninde konuşan Marangoz ve Ağaç İşçileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya, “Odamızın yeni yerini üyelerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için yaptık. Üyelerimizin işlerinin daha iyi olması ve burada ortak kararlar verebilmek için mücadele edeceğiz” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Marangoz ve Ağaç İşçileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldığı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, Nazilli Marangoz ve Ağaç İşçileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni hizmet binası Altıntaş Mahallesi Dalyan İş Hanı’nda dualarla açıldı.

Açılış törenine katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Üyelerine daha kaliteli ve ferah bir ortamda hizmet vermek adına yeni binasına taşınan odamıza yeni yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Nazilli Belediye Başkanı olarak her zaman esnafımızın yanında oldum. Bundan sonra da onlara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Türkiye Ağaç İşçileri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Mobilyacılık peygamber mesleğidir. Biz beşiği de yaparız, tabutu da. Seçimlere sayılı günler kala açılışta siyasi bir atmosfer hissediyoruz. Açılış kurdelesinin bir ucunu Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, diğer ucunu Millet İttifakı Adayı tutuyor. İşte demokrasi budur” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninde konuşan Marangoz ve Ağaç İşçileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya, “Odamızın yeni yerini üyelerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için yaptık. Üyelerimizin işlerinin daha iyi olması ve burada ortak kararlar verebilmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.