Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık kültür stantlarını ziyaret etti

29.03.2018 - 10:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3030+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık kültür stantlarını ziyaret etti

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi 9’uncu Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali kapsamında Belediye Meydanı’na kurulan kitap ve el işi stantlarını gezdi.

AYDIN - Kitabevleri, STK ve dernekler, Halk Eğitim Merkezi, Ceza ve Tevkif Evleri ve yerli yazarlar tarafından kurulan stantlardaki ürünleri inceleyen Başkan Alıcık, görevlilerle sohbet ederek festivali ziyarete gelen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Edebiyat Festivali’nin 1 Nisan Pazar gününe kadar devam edeceğini hatırlatan Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında birçok projeye imza attık. Bunların en güzel örneklerinden biri de Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’miz. 23 Mart Cuma günü açılışını gerçekleştirdiğimiz festivalimize vatandaşlarımız büyük bir ilgi gösterdi. Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konferanslara her gün yüzlerce vatandaşımız katılım sağlıyor. Ben hem konuşmacılarımıza hem de Nazilli’deki vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirten Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak marka kent olma yolunda ilerleyen Nazilli’mizin tanıtımında büyük önem taşıyan bu tür sosyal etkinliklerimizi devam ettireceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi 9’uncu Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali kapsamında Belediye Meydanı’na kurulan kitap ve el işi stantlarını gezdi.

AYDIN - Kitabevleri, STK ve dernekler, Halk Eğitim Merkezi, Ceza ve Tevkif Evleri ve yerli yazarlar tarafından kurulan stantlardaki ürünleri inceleyen Başkan Alıcık, görevlilerle sohbet ederek festivali ziyarete gelen vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Edebiyat Festivali’nin 1 Nisan Pazar gününe kadar devam edeceğini hatırlatan Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında birçok projeye imza attık. Bunların en güzel örneklerinden biri de Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’miz. 23 Mart Cuma günü açılışını gerçekleştirdiğimiz festivalimize vatandaşlarımız büyük bir ilgi gösterdi. Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konferanslara her gün yüzlerce vatandaşımız katılım sağlıyor. Ben hem konuşmacılarımıza hem de Nazilli’deki vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirten Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak marka kent olma yolunda ilerleyen Nazilli’mizin tanıtımında büyük önem taşıyan bu tür sosyal etkinliklerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.