Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, kadınları karanfille kutladı

SİYASET 08.03.2018 - 20:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2725+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, kadınları karanfille kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle ilçede yaşayan kadınlara karanfil dağıttı.

AYDIN- Eşitliğin olmadığı bir toplum algısını yıkmak için en büyük görevin kadınlara düştüğünü belirten Alıcık, “Kadınlarımız sosyal hayata daha çok katılmalı, daha çok çalışmalı ve ülkemizin sorunlarında daha çok söz sahibi olmalıdır. Nazilli Belediye Başkanı olarak her zaman en büyük destekçileri olduğumu belirtmek isterim” dedi. Bir ülkenin gelişmesinin ancak kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alması ve eşit bir toplum düzeninin oluşturulması ile sağlanabileceğine dikkat çeken Başkan Alıcık, Türk Anneler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Nazilli Belediyesi Sabah Sporu Grubu ve Kent Konseyi’ni ziyaret etti. “Vatanı ve milleti için düşmanla çarpışan, her zorluğu aşan, bizi doğuran ve büyüten kadınlarımız başımızın tacıdır” diyen Başkan Alıcık, kadına şiddetin kabul edilemez olduğunun altını çizdi. Tüm dünya kadınlarının gününü kutlayan Başkan Alıcık, “Dünyada iyiliğin ve güzelliğin mimarı sizlersiniz. Eşitliğin olmadığı bir toplum algısını yıkmak için en büyük görev yine sizlere düşmektedir. Kadınlarımız sosyal hayata daha çok katılmalı, daha çok çalışmalı ve ülkemizin sorunlarında daha çok söz sahibi olmalıdır. Nazilli Belediye Başkanı olarak her zaman en büyük destekçileri olduğumu belirtmek isterim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Dünya üzerine gördüğümüz her şey kadının eseridir ” ifadelerini kullandı. Nazilli Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’na açılan stantta 10 bin kişiye çiçek dağıtıldı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle ilçede yaşayan kadınlara karanfil dağıttı.

AYDIN- Eşitliğin olmadığı bir toplum algısını yıkmak için en büyük görevin kadınlara düştüğünü belirten Alıcık, “Kadınlarımız sosyal hayata daha çok katılmalı, daha çok çalışmalı ve ülkemizin sorunlarında daha çok söz sahibi olmalıdır. Nazilli Belediye Başkanı olarak her zaman en büyük destekçileri olduğumu belirtmek isterim” dedi.

Bir ülkenin gelişmesinin ancak kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alması ve eşit bir toplum düzeninin oluşturulması ile sağlanabileceğine dikkat çeken Başkan Alıcık, Türk Anneler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Nazilli Belediyesi Sabah Sporu Grubu ve Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

“Vatanı ve milleti için düşmanla çarpışan, her zorluğu aşan, bizi doğuran ve büyüten kadınlarımız başımızın tacıdır” diyen Başkan Alıcık, kadına şiddetin kabul edilemez olduğunun altını çizdi.

Tüm dünya kadınlarının gününü kutlayan Başkan Alıcık, “Dünyada iyiliğin ve güzelliğin mimarı sizlersiniz. Eşitliğin olmadığı bir toplum algısını yıkmak için en büyük görev yine sizlere düşmektedir. Kadınlarımız sosyal hayata daha çok katılmalı, daha çok çalışmalı ve ülkemizin sorunlarında daha çok söz sahibi olmalıdır. Nazilli Belediye Başkanı olarak her zaman en büyük destekçileri olduğumu belirtmek isterim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Dünya üzerine gördüğümüz her şey kadının eseridir ” ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’na açılan stantta 10 bin kişiye çiçek dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.