Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, İstanbul mitingine katılacak

EKONOMİ 06.08.2016 - 00:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2926+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, İstanbul mitingine katılacak

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ülkenin birlik beraberliğe çok fazla ihtiyaç olduğunu ifade etti.

AYDIN- Başkan Alıcık, MHP’nin de katılacağı Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin yanında olacağım” dedi. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine tepki gösteren milyonlar, İstanbul Yenikapı’da gerçekleşecek 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde buluşacak. AK Parti, CHP ve MHP liderlerinin de katılacağı dev mitingde bulunacağını söyleyen MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, birlik ve beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. İlçeye bağlı Ovacık Mahallesi’nde sosyal tesis açılışında konuşan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Zaman birlik, beraberlik ve kardeşlik zamanı. Zaman ülkeye sahip çıkma zamanıdır. Bugün Doğu ve Güneydoğu’da PKK ile mücadele ediyoruz. Bölücü örgüt var, bunun yanında memlekette Müslümanım diyerek Müslüman Türk insanına kurşun sıkacak kadar hain olan insanlar var. Bunlar bize hiç yakışmayan şeyler” dedi. Demokrasi nöbetlerinin devam ettiğine değinen Alıcık, ”Memlekette bütün vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutuyoruz, buna devam ediyoruz. Allah nasip ederse Cuma, cumartesi ve Pazar İstanbul’dayız. Sayın Genel başkanımızla hep beraber Yenikapı’da olacağız. Bakın bu işin partisi yok. Bütün muhalefet partilerinin genel başkanları, ‘Ülke bizim, vatan bizim, bayrak bizim, ezan susmasın’ diyerek imza atıyor” diye konuştu.  
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ülkenin birlik beraberliğe çok fazla ihtiyaç olduğunu ifade etti.

AYDIN- Başkan Alıcık, MHP’nin de katılacağı Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin yanında olacağım” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine tepki gösteren milyonlar, İstanbul Yenikapı’da gerçekleşecek 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde buluşacak. AK Parti, CHP ve MHP liderlerinin de katılacağı dev mitingde bulunacağını söyleyen MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, birlik ve beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

İlçeye bağlı Ovacık Mahallesi’nde sosyal tesis açılışında konuşan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Zaman birlik, beraberlik ve kardeşlik zamanı. Zaman ülkeye sahip çıkma zamanıdır. Bugün Doğu ve Güneydoğu’da PKK ile mücadele ediyoruz. Bölücü örgüt var, bunun yanında memlekette Müslümanım diyerek Müslüman Türk insanına kurşun sıkacak kadar hain olan insanlar var. Bunlar bize hiç yakışmayan şeyler” dedi.

Demokrasi nöbetlerinin devam ettiğine değinen Alıcık, ”Memlekette bütün vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutuyoruz, buna devam ediyoruz. Allah nasip ederse Cuma, cumartesi ve Pazar İstanbul’dayız. Sayın Genel başkanımızla hep beraber Yenikapı’da olacağız. Bakın bu işin partisi yok. Bütün muhalefet partilerinin genel başkanları, ‘Ülke bizim, vatan bizim, bayrak bizim, ezan susmasın’ diyerek imza atıyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.