Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, iş yeri açılışına katıldı

EKONOMİ 04.11.2015 - 23:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1958+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, iş yeri açılışına katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'de faaliyetlerine başlayan yapı marketin açılış törenine katıldı.

Başkan Alıcık ile birlikte açılış törenine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Öztunç, Marangozlar Oda Başkanı Ali Çetin katıldı. Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde baba mesleğine devam edecek olan Mustafa Aksakal tarafından açılan yapı marketin açılış töreninde konuşan Başkan Haluk Alıcık büyüyen, gelişen ve genişleyen Nazilli’de açılışı yapılan işletmenin önemli bir istihdam sağlayacağını ve Nazilli’nin ekonomisine katkısının olacağını ifade ederek, "Nazilli’nin önünü açan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Okunan dua eşliğinde işletmenin sahibi Mustafa Aksakal, Başkan Haluk Alıcık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Öztunç ve Marangozlar Oda Başkanı Ali Çetin ile birlikte açılış kurdelesi kesilirken, Başkan Alıcık, işletmenin memleket için Nazilli için ve işyeri sahipleri için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak bereketli olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi. İşletme sahipleri tarafından pilav-tavuk ikramının yapılmasının ardından asıl mesleği marangozluk olan ve bundan sora baba mesleğini yapacak Mustafa Aksakal işletmesinin açılışında kendisini yalnız bırakmayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Öztunç, Marangozlar Oda Başkanı Ali Çetin ve tüm misafirlerine teşekkür etti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'de faaliyetlerine başlayan yapı marketin açılış törenine katıldı.

Başkan Alıcık ile birlikte açılış törenine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Öztunç, Marangozlar Oda Başkanı Ali Çetin katıldı.

Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde baba mesleğine devam edecek olan Mustafa Aksakal tarafından açılan yapı marketin açılış töreninde konuşan Başkan Haluk Alıcık büyüyen, gelişen ve genişleyen Nazilli’de açılışı yapılan işletmenin önemli bir istihdam sağlayacağını ve Nazilli’nin ekonomisine katkısının olacağını ifade ederek, "Nazilli’nin önünü açan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Okunan dua eşliğinde işletmenin sahibi Mustafa Aksakal, Başkan Haluk Alıcık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Öztunç ve Marangozlar Oda Başkanı Ali Çetin ile birlikte açılış kurdelesi kesilirken, Başkan Alıcık, işletmenin memleket için Nazilli için ve işyeri sahipleri için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak bereketli olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.

İşletme sahipleri tarafından pilav-tavuk ikramının yapılmasının ardından asıl mesleği marangozluk olan ve bundan sora baba mesleğini yapacak Mustafa Aksakal işletmesinin açılışında kendisini yalnız bırakmayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Dursun Öztunç, Marangozlar Oda Başkanı Ali Çetin ve tüm misafirlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.