Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, halı saha açılışı yaptı

GÜNCEL 15.05.2018 - 15:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4149+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, halı saha açılışı yaptı

Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık tarafından Cumhuriyet ilköğretim okulu içinde yaptırılan halı saha açılışı törenle gerçekleştirildi.

AYDIN- Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Hilmi Mete ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen teşekkür konuşmalarını yaptı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlkokulu Cumhuriyet ilkokulu’nda okuduğunu belirtti ve Cumhuriyet Mahallesi’nin tüm yollarının yenileyeceğini söyledi, “Öğrencilere ve Nazilli eğitim camiasına hayırlı olsun” dedi. Törenin bitiminde sürprizle karşılaşan Başkan Haluk Alıcık, okul müdürü tarafından Haluk Alıcık'ın Cumhuriyet ilkokulu yıllarından bir fotoğrafı hediye edildi. Kurdeleler kesilerek tören sona erdi. Haber: AZİZ TEPE/NAZİLLİ
Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık tarafından Cumhuriyet ilköğretim okulu içinde yaptırılan halı saha açılışı törenle gerçekleştirildi.

AYDIN- Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Hilmi Mete ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen teşekkür konuşmalarını yaptı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlkokulu Cumhuriyet ilkokulu’nda okuduğunu belirtti ve Cumhuriyet Mahallesi’nin tüm yollarının yenileyeceğini söyledi, “Öğrencilere ve Nazilli eğitim camiasına hayırlı olsun” dedi.

Törenin bitiminde sürprizle karşılaşan Başkan Haluk Alıcık, okul müdürü tarafından Haluk Alıcık'ın Cumhuriyet ilkokulu yıllarından bir fotoğrafı hediye edildi. Kurdeleler kesilerek tören sona erdi. Haber: AZİZ TEPE/NAZİLLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.