Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, gençleri kutladı

SİYASET 14.11.2017 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1504+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, gençleri kutladı

Nazilli Uzun Çarşı’da rüzgârdan kıvrılan bayrağı düzelten lise öğrencisi 3 genci makamında ağırlayan Başkan Alıcık, “Türk evladı olarak kendilerine yakışanı yaptılar. Onları alınlarından öpüyorum” dedi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Uzun Çarşı girişinde asılı olan ve rüzgârdan kıvrılan Türk Bayrağı’nı düzelten Nazilli Endüstri Meslek Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Ömer Alkan, Mehmet Ergen ve Mehmet Özen ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube Müdürü Latif Akgün, Okul Müdürü İsmail Şimşek, Müdür Yardımcısı Mesut Selek ve o anları görüntüye alarak sosyal medyada paylaşan Ümit Vural’ı makamında ağırladı. Öğrencilere örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden Başkan Alıcık, “Çocuklarımız bayrağı düzeltirken çekilen kamera görüntülerini izledik. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden öğrencilerimizi bulmasını istedik. Pırıl pırıl 3 gencimizle bu vesile ile tanışmış olduk. Türk evladı olarak kendilerine yakışanı yaptılar. Onların alınlarından öpüyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Alıcık’a kendilerini ağırladığı için teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, “Bu milletin göstermiş olduğu bir güzellik. Çocuklarımızın mayaları ailelerinden, atalarından geliyor. Bu güzellik bizi mutlu etti. Ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. Lise öğrencisi gençler ise, “Derse yetişmeye çalışırken bayrağımızın kıvrıldığını gördük. Kimseye aldırış etmeden arkadaşımızı yukarı kaldırdık ve bayrağımızı düzelttik. Bayrağımızın tekrar düzelmesini beklememize gerek yok biz her zaman düzeltiriz” diyerek herkesi gururlandırdı. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Alıcık, kendilerine Türk Bayrağı, saat ve Nazilli Belediyespor forması hediye etti.
Nazilli Uzun Çarşı’da rüzgârdan kıvrılan bayrağı düzelten lise öğrencisi 3 genci makamında ağırlayan Başkan Alıcık, “Türk evladı olarak kendilerine yakışanı yaptılar. Onları alınlarından öpüyorum” dedi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Uzun Çarşı girişinde asılı olan ve rüzgârdan kıvrılan Türk Bayrağı’nı düzelten Nazilli Endüstri Meslek Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Ömer Alkan, Mehmet Ergen ve Mehmet Özen ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube Müdürü Latif Akgün, Okul Müdürü İsmail Şimşek, Müdür Yardımcısı Mesut Selek ve o anları görüntüye alarak sosyal medyada paylaşan Ümit Vural’ı makamında ağırladı.

Öğrencilere örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden Başkan Alıcık, “Çocuklarımız bayrağı düzeltirken çekilen kamera görüntülerini izledik. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden öğrencilerimizi bulmasını istedik. Pırıl pırıl 3 gencimizle bu vesile ile tanışmış olduk. Türk evladı olarak kendilerine yakışanı yaptılar. Onların alınlarından öpüyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Alıcık’a kendilerini ağırladığı için teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, “Bu milletin göstermiş olduğu bir güzellik. Çocuklarımızın mayaları ailelerinden, atalarından geliyor. Bu güzellik bizi mutlu etti. Ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Lise öğrencisi gençler ise, “Derse yetişmeye çalışırken bayrağımızın kıvrıldığını gördük. Kimseye aldırış etmeden arkadaşımızı yukarı kaldırdık ve bayrağımızı düzelttik. Bayrağımızın tekrar düzelmesini beklememize gerek yok biz her zaman düzeltiriz” diyerek herkesi gururlandırdı.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Alıcık, kendilerine Türk Bayrağı, saat ve Nazilli Belediyespor forması hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.