Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, fidan dağıttı

SİYASET 05.06.2015 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3955+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, fidan dağıttı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dünya Çevrecilik Günü nedeni ile şehir merkezinde vatandaşlara lokma ikram ederek çam fidanı dağıttı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dünya Çevrecilik Günü nedeni ile şehir merkezinde vatandaşlara lokma ikram ederek çam fidanı dağıttı. Nazilli Belediyesi Dünya Çevrecilik Günü nedeni ile Şehir Merkezinde lokma ikramında bulundu.  Nazilli Belediyesi ve Kartlısan Geri Dönüşüm firmasının ortaklaşa düzenlediği kampanyaya Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Belediye Daire Müdürleri Kartlısan Firması sahibi Volkan Kartlı, firma yetkilileri, Hasan, Kartlı Samet Korkmaz,  Sedat Çelik ve Hakan Akyürek katıldı. “Temiz Toplum Temiz Nazilli” anlayışı ile gerçekleştirilen programa katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık vatandaşlara lokma ikramı yaparken şehir merkezinde kurulan stantta vatandaşlara çam fidanı dağıttı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Alıcık temiz bir çevre için herkesi daha duyarlı olmaya davet etti. Alıcık “Geçmiş kuşaklar nasıl bu dünyayı bize bırakmışsa bizde gelecek kuşaklara miras bırakacağız. Biz insanoğlu doğayı oldukça hızlı bir şekilde tahrip etmekteyiz. Çevremizi bu hızla kirletip doğayı tahrip etmeye devam edersek doğanın kötü sonucunu biz görmesek bile gelecek kuşaklar görecektir.  İnsanın nasıl akciğerleri varsa dünyanın da akciğerleri ağaçlardır. Doğayı korumanın en iyi yolu çevremizi ağaçlandırmaktır. İslam dini de hem temizlik hem ağaç konusunda bizlere öğüt veriyor. Peygamber Efendimiz (SAV’in ‘Kıyametin koptuğunu bilseniz bile elinizde fidan varsa dikiniz’ hadisi dinimizin doğaya verdiği nemi gösteren örneklerden biridir. Allah hayırlarımızı kabul etsin Çevrecilik Gününüz kutlu olsun”dedi. Başkan Alıcık fidan dağıtımının ardından çevrede bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dünya Çevrecilik Günü nedeni ile şehir merkezinde vatandaşlara lokma ikram ederek çam fidanı dağıttı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dünya Çevrecilik Günü nedeni ile şehir merkezinde vatandaşlara lokma ikram ederek çam fidanı dağıttı.

Nazilli Belediyesi Dünya Çevrecilik Günü nedeni ile Şehir Merkezinde lokma ikramında bulundu.  Nazilli Belediyesi ve Kartlısan Geri Dönüşüm firmasının ortaklaşa düzenlediği kampanyaya Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Belediye Daire Müdürleri Kartlısan Firması sahibi Volkan Kartlı, firma yetkilileri, Hasan, Kartlı Samet Korkmaz,  Sedat Çelik ve Hakan Akyürek katıldı.

“Temiz Toplum Temiz Nazilli” anlayışı ile gerçekleştirilen programa katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık vatandaşlara lokma ikramı yaparken şehir merkezinde kurulan stantta vatandaşlara çam fidanı dağıttı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Alıcık temiz bir çevre için herkesi daha duyarlı olmaya davet etti. Alıcık “Geçmiş kuşaklar nasıl bu dünyayı bize bırakmışsa bizde gelecek kuşaklara miras bırakacağız. Biz insanoğlu doğayı oldukça hızlı bir şekilde tahrip etmekteyiz. Çevremizi bu hızla kirletip doğayı tahrip etmeye devam edersek doğanın kötü sonucunu biz görmesek bile gelecek kuşaklar görecektir.  İnsanın nasıl akciğerleri varsa dünyanın da akciğerleri ağaçlardır. Doğayı korumanın en iyi yolu çevremizi ağaçlandırmaktır. İslam dini de hem temizlik hem ağaç konusunda bizlere öğüt veriyor. Peygamber Efendimiz (SAV’in ‘Kıyametin koptuğunu bilseniz bile elinizde fidan varsa dikiniz’ hadisi dinimizin doğaya verdiği nemi gösteren örneklerden biridir. Allah hayırlarımızı kabul etsin Çevrecilik Gününüz kutlu olsun”dedi.

Başkan Alıcık fidan dağıtımının ardından çevrede bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.