Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık festivale davet edildi

GÜNCEL 12.06.2017 - 20:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3128+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık festivale davet edildi

Elde Kırk Yamacılar Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı festivale davet etti

AYDIN- Elde Kırk Yama Kursu öğretmeni Nihal Erbakan ile kursiyerleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Erbakan ve kursiyerleri seramikten el yapımı bir nihaleyi Başkan Alıcık’a hediye olarak sundu.  Elde Kırk Yama Kursiyerleri Başkan Alıcık’a teşekkür ziyaretinde bulunurken önümüzdeki ay içerisinde yapılacak olan Balıkesir ve Çanakkale’de yapılacak olan festivallere davet etti. Lütfü Selek Sergi salonunda yaklaşık 4 yıldır devam eden Elde Kırk yama kursu eğitmeni Nihal Erbakan ve kursiyerleri Nefise Duman ile Fulden Öztop Belediye Başkanı Alıcık’a 7 ay süren kurslarına sağladığı imkân ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Erbakan, “4 yıldır kursumuzun devam etmesinde yer konusunda, maddi şartlar konusunda ve daha ötesi zaman zaman bizi ziyaret ederek halimizi hatırımızı sorarak destek veren değerli Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri hiç yalnız bırakmadı. Onun bu desteği sayesinde kursiyer arkadaşlarımla birlikte hazırladığımız bazı eserlerimizi önümüzdeki ay içerisinde Çanakkale ve Balıkesir’de düzenlenecek uluslar arası boyutta bir festivale yer alacak. Nazillimizi temsil edeceğimiz bu festivallere kendisini de davet etmeye geldik. Bizi hiçbir zaman kırmayan başkanımıza da daha önce Urla Barbaros festivalinden almış olduğumuz küçük bir hediyemizi takdim ettik” diye konuştu. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ziyaretlerinden dolayı Nihal Erbakan ve kursiyer bayanlara teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Yaptıkları işlere karşı büyük hayranlığı olduğunu ifade eden Alıcık, “her birinizi ayrı takdir ve tebrik ediyorum. Bu Allah vergisi bir yetenek olduğuna inanıyorum. Üretmeniz en güzel aktiviteniz. Kadın elinin değdiği her şeyin zaten güzel olacağı aşikârdır ancak siz küçücük kesilmiş parçalar ile muhteşem şeyler yaratıyorsunuz. Bu eserleriniz sergileyebileceğimiz bizlerde festivaller düzenleyebiliriz. Yâda düzenlediğimiz festivallere dâhil edebiliriz. Nazilli’yi temsil edeceğiniz festivallerde şartlarım uygun olursa orada olacağım. Sonuçta bu çok önemli. Nazilli’nin adının geçeceği her yerde biz varız” dedi. 
Elde Kırk Yamacılar Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı festivale davet etti

AYDIN- Elde Kırk Yama Kursu öğretmeni Nihal Erbakan ile kursiyerleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Erbakan ve kursiyerleri seramikten el yapımı bir nihaleyi Başkan Alıcık’a hediye olarak sundu.

 Elde Kırk Yama Kursiyerleri Başkan Alıcık’a teşekkür ziyaretinde bulunurken önümüzdeki ay içerisinde yapılacak olan Balıkesir ve Çanakkale’de yapılacak olan festivallere davet etti. Lütfü Selek Sergi salonunda yaklaşık 4 yıldır devam eden Elde Kırk yama kursu eğitmeni Nihal Erbakan ve kursiyerleri Nefise Duman ile Fulden Öztop Belediye Başkanı Alıcık’a 7 ay süren kurslarına sağladığı imkân ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Erbakan, “4 yıldır kursumuzun devam etmesinde yer konusunda, maddi şartlar konusunda ve daha ötesi zaman zaman bizi ziyaret ederek halimizi hatırımızı sorarak destek veren değerli Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri hiç yalnız bırakmadı. Onun bu desteği sayesinde kursiyer arkadaşlarımla birlikte hazırladığımız bazı eserlerimizi önümüzdeki ay içerisinde Çanakkale ve Balıkesir’de düzenlenecek uluslar arası boyutta bir festivale yer alacak. Nazillimizi temsil edeceğimiz bu festivallere kendisini de davet etmeye geldik. Bizi hiçbir zaman kırmayan başkanımıza da daha önce Urla Barbaros festivalinden almış olduğumuz küçük bir hediyemizi takdim ettik” diye konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ziyaretlerinden dolayı Nihal Erbakan ve kursiyer bayanlara teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Yaptıkları işlere karşı büyük hayranlığı olduğunu ifade eden Alıcık, “her birinizi ayrı takdir ve tebrik ediyorum. Bu Allah vergisi bir yetenek olduğuna inanıyorum. Üretmeniz en güzel aktiviteniz. Kadın elinin değdiği her şeyin zaten güzel olacağı aşikârdır ancak siz küçücük kesilmiş parçalar ile muhteşem şeyler yaratıyorsunuz. Bu eserleriniz sergileyebileceğimiz bizlerde festivaller düzenleyebiliriz. Yâda düzenlediğimiz festivallere dâhil edebiliriz. Nazilli’yi temsil edeceğiniz festivallerde şartlarım uygun olursa orada olacağım. Sonuçta bu çok önemli. Nazilli’nin adının geçeceği her yerde biz varız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.