Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık esnafın yanında

SİYASET 08.11.2017 - 10:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1565+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık esnafın yanında

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi’nde hizmete giren kuaförün açılışını gerçekleştirdi.

AYDIN– Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi’nde hizmete giren kuaförün açılışını gerçekleştirdi. Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Olcay Akyıldız’ın da katıldığı açılışta konuşan Başkan Alıcık, işletme sahibi Mert Kaya ve Mehmet Dağdelen’e yeni işyerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek şunları kaydetti: “Nazilli’miz büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu büyümede katkısı ve emeği çok olan esnaflarımıza ve yeni istihdam olanağı sağlayan girişimcilerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Geçen 8 yılda gerek esnafımızın gerekse çiftçimizin yanında olduk. Bundan sonrada yanında ve destek olmaya devam edeceğiz.” Esnafın yanında olduğunu ve onlara verdiği desteğin her zaman devam edeceğini sıkça dile getiren Başkan Alıcık, “İlçemiz hem sosyal hem de ekonomik olarak gün geçtikçe büyüyor, gelişiyor. Dün olduğu gibi bugün de esnafımızın, işçimizin ve çiftçimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi’nde hizmete giren kuaförün açılışını gerçekleştirdi.

AYDIN– Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Altıntaş Mahallesi’nde hizmete giren kuaförün açılışını gerçekleştirdi. Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Olcay Akyıldız’ın da katıldığı açılışta konuşan Başkan Alıcık, işletme sahibi Mert Kaya ve Mehmet Dağdelen’e yeni işyerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek şunları kaydetti:

“Nazilli’miz büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu büyümede katkısı ve emeği çok olan esnaflarımıza ve yeni istihdam olanağı sağlayan girişimcilerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Geçen 8 yılda gerek esnafımızın gerekse çiftçimizin yanında olduk. Bundan sonrada yanında ve destek olmaya devam edeceğiz.”

Esnafın yanında olduğunu ve onlara verdiği desteğin her zaman devam edeceğini sıkça dile getiren Başkan Alıcık, “İlçemiz hem sosyal hem de ekonomik olarak gün geçtikçe büyüyor, gelişiyor. Dün olduğu gibi bugün de esnafımızın, işçimizin ve çiftçimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.