Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık esnafı yalnız bırakmıyor

GENEL 16.01.2019 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3221+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık esnafı yalnız bırakmıyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Şirinevler Mahallesi Devlet Karayolu üzerinde hizmete giren Osmanoğlu Eğitim Araçları’nın açılış törenine katıldığı bildirildi.

Belediyenin bildirdiğine göre, esnafın ve işçinin destekçisi olmaya devam eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Şirinevler Mahallesi Devlet Karayolu üzerinde hizmete giren Osmanoğlu Eğitim Araçları’nın açılış törenine katıldı. Açılışta konuşan Alıcık, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Osmanoğlu Eğitim Araçları’nın işyeri sahibi kıymetli abimiz Mehmet Saykı’ya ve Nazillimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Nazillimizde işyeri sayımız her geçen gün artıyor. Bu nedenle esnafımızın desteklenmesi ve açılan işyerlerinin devamlı olmasını çok önemsiyoruz’’ ifadelerini kullandı. Büyüyen ve gelişen Nazilli’nin bundan sonraki süreçte de yaşanan ekonomik darboğazı en iyi şekilde atlatatacağını belirten Başkan Alıcık, ‘’Nazilli üreten, verimli ve kendi öz kaynaklarını en iyi şekilde değerlendiren bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir” diye konuştu. Desteklerinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Saykı, “İşyerimizde okul öncesi eğitim araçlarından oyuncağa, matbu evraktan kostüme kadar birçok çeşit bulunuyor. Tüm Nazilli Halkı’nı dükkânımızı ziyarete bekliyoruz” ifadelerini kullandı. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katıldığı törende duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi kesildi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, Şirinevler Mahallesi Devlet Karayolu üzerinde hizmete giren Osmanoğlu Eğitim Araçları’nın açılış törenine katıldığı bildirildi.

Belediyenin bildirdiğine göre, esnafın ve işçinin destekçisi olmaya devam eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Şirinevler Mahallesi Devlet Karayolu üzerinde hizmete giren Osmanoğlu Eğitim Araçları’nın açılış törenine katıldı.

Açılışta konuşan Alıcık, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Osmanoğlu Eğitim Araçları’nın işyeri sahibi kıymetli abimiz Mehmet Saykı’ya ve Nazillimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Nazillimizde işyeri sayımız her geçen gün artıyor. Bu nedenle esnafımızın desteklenmesi ve açılan işyerlerinin devamlı olmasını çok önemsiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Büyüyen ve gelişen Nazilli’nin bundan sonraki süreçte de yaşanan ekonomik darboğazı en iyi şekilde atlatatacağını belirten Başkan Alıcık, ‘’Nazilli üreten, verimli ve kendi öz kaynaklarını en iyi şekilde değerlendiren bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Saykı, “İşyerimizde okul öncesi eğitim araçlarından oyuncağa, matbu evraktan kostüme kadar birçok çeşit bulunuyor. Tüm Nazilli Halkı’nı dükkânımızı ziyarete bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katıldığı törende duaların okunmasının ardından açılış kurdelesi kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.