Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, engellilerin şahitliğini yaptı

GÜNCEL 12.02.2018 - 18:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3189+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, engellilerin şahitliğini yaptı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de yaşayan işitme ve konuşma engelli Gülsüm ve Recep Fener çiftinin nikâh törenlerinde şahitlik yaptı

AYDIN- Ömür boyu mutluluk için evet diyen çiftin nikâhları, işaret diliyle kıyıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, işitme ve konuşma engelli Gülsüm ve Recep Fener çiftinin nikâh törenlerinde şahitlik yaptı. Nikâh memuru ilk önce salondaki davetliler için sözlü olarak, ardından işaret diliyle nikâh akdini anlattı. Bir ömür için ‘evet’ diyen genç çift, törenin ardından doyasıya eğlendi. Nazilli Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Alıcık, “Bu özel gecede burada olmaktan dolayı çok büyük onur ve mutluluk duyuyorum. İnsanların mutluluğunu paylaşmak, onlarla birlikte olmak bana keyif veriyor. Çiftimiz evlenmek istediğini bize iletti. Biz de elimizden gelen desteği verdik. Engellilerimizin her zaman yanındayız. Allah bir ömür boyu mutlu etsin” sözlerini kaydetti. Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) Başkanı Tayfun Yazıcı ise, “Gelinimiz Gülsüm gelinlik giymenin hayali olduğunu söyledi. Bizde NAZENDER olarak yanlarında olduk. Çok güzel bir mutluluk. Önümüzdeki günlerde evlenecek olan çiftlerimiz var.  Allah mutluluklarını daim etsin” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de yaşayan işitme ve konuşma engelli Gülsüm ve Recep Fener çiftinin nikâh törenlerinde şahitlik yaptı

AYDIN- Ömür boyu mutluluk için evet diyen çiftin nikâhları, işaret diliyle kıyıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, işitme ve konuşma engelli Gülsüm ve Recep Fener çiftinin nikâh törenlerinde şahitlik yaptı.

Nikâh memuru ilk önce salondaki davetliler için sözlü olarak, ardından işaret diliyle nikâh akdini anlattı. Bir ömür için ‘evet’ diyen genç çift, törenin ardından doyasıya eğlendi.

Nazilli Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Alıcık, “Bu özel gecede burada olmaktan dolayı çok büyük onur ve mutluluk duyuyorum. İnsanların mutluluğunu paylaşmak, onlarla birlikte olmak bana keyif veriyor. Çiftimiz evlenmek istediğini bize iletti. Biz de elimizden gelen desteği verdik. Engellilerimizin her zaman yanındayız. Allah bir ömür boyu mutlu etsin” sözlerini kaydetti.

Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) Başkanı Tayfun Yazıcı ise, “Gelinimiz Gülsüm gelinlik giymenin hayali olduğunu söyledi. Bizde NAZENDER olarak yanlarında olduk. Çok güzel bir mutluluk. Önümüzdeki günlerde evlenecek olan çiftlerimiz var.  Allah mutluluklarını daim etsin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.