Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, Demirören’i ziyaret etti

SPOR 06.07.2017 - 15:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3078+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, Demirören’i ziyaret etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Belediyespor’dan edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Haluk Alıcık, yönetim kurulu ile birlikte TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerini TFF'nin Riva’daki merkez binasında ziyaret etti. Ziyaretin son derece sıcak ve olumlu geçtiği belirtilirken, Nazilli Belediyespor Kulübü tarafından yeni yapılan “Yıldırım Demirören Kamp Merkezi” adı verilen tesislerin açılışına TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in davet edildiği ifade edildi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Belediyespor’dan edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Haluk Alıcık, yönetim kurulu ile birlikte TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerini TFF'nin Riva’daki merkez binasında ziyaret etti.

Ziyaretin son derece sıcak ve olumlu geçtiği belirtilirken, Nazilli Belediyespor Kulübü tarafından yeni yapılan “Yıldırım Demirören Kamp Merkezi” adı verilen tesislerin açılışına TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in davet edildiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.