Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık birlik ve beraberlik mesajı verdi

SİYASET 10.01.2019 - 19:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2864+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık birlik ve beraberlik mesajı verdi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Menderes Et ve Balık Restoran’da Meclis Üyelerine akşam yemeği verdi.

AYDIN- Başkan Alıcık’ın 2014-2019 başkanlık döneminin değerlendirildiği yemekte, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Meclis üyeleri ile 5 yıldır uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Alıcık, “İlçemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. 5 yıldır Nazilli’mizde yaşayan yaklaşık 160 bin vatandaşımız için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ettik” diye konuştu. Meclis üyeleri ve aileleri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Alıcık, “Hayatım boyunca memleketime ve ülkeme hizmet etmeye ve bana destek veren insanlara layık olmaya çalıştım. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Allah’ın izniyle Nazilli’mize hizmet etmeye devam edeceğiz” sözlerini kaydetti. Başkan Alıcık, daha sonra meclis üyeleri için özel olarak tasarlanan teşekkür plaketlerini takdim ederek hayatını kaybeden meclis üyelerine Allah’tan rahmet diledi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Menderes Et ve Balık Restoran’da Meclis Üyelerine akşam yemeği verdi.

AYDIN- Başkan Alıcık’ın 2014-2019 başkanlık döneminin değerlendirildiği yemekte, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Meclis üyeleri ile 5 yıldır uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Alıcık, “İlçemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. 5 yıldır Nazilli’mizde yaşayan yaklaşık 160 bin vatandaşımız için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ettik” diye konuştu.

Meclis üyeleri ve aileleri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Alıcık, “Hayatım boyunca memleketime ve ülkeme hizmet etmeye ve bana destek veren insanlara layık olmaya çalıştım. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Allah’ın izniyle Nazilli’mize hizmet etmeye devam edeceğiz” sözlerini kaydetti.

Başkan Alıcık, daha sonra meclis üyeleri için özel olarak tasarlanan teşekkür plaketlerini takdim ederek hayatını kaybeden meclis üyelerine Allah’tan rahmet diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.