Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, basına yemek verdi

GÜNCEL 26.07.2017 - 20:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3352+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, basına yemek verdi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Basını’nın sansürden kurtuluşunun 109. yıl dönümü sebebiyle Menderes Et ve Balık Restoran’da Nazilli’de görev yapan ve faaliyet gösteren gazete sahipler ile basın mensupları için yemek verdi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Türk Basını’nın sansürden kurtuluşunun 109. yıl dönümü sebebiyle Nazilli’de görev yapan ve faaliyet gösteren gazete sahipleri ile basın mensupları için yemek verdi. Nazilli Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek faaliyete geçirilen Menderes Et ve Balık Restoran’da düzenlenen yemeğe Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şubesi Başkanı Metin özden, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertan Çetiner, Nazilli’de görev yapan basın mensupları ve faaliyet gösteren gazetelerin sahipleri katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gecede Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertan Çetiner, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şubesi Başkanı Metin Özden ile Dolunay Gazetesi Sahibi duayen Gazeteci Birol Ertemöz’e basın bayramı dolayısı ile buket çiçek hediye etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Başkan Haluk Alıcık, şunları söyledi: “Biz sizler ile sadece böyle özel günlerde değil her zaman bir arada olduğumuza inanıyorum. Her zaman beraber olabilmek bizim için çok daha önemli. Gazetecilik mesleği çok kutsal bir meslektir. Toplumun doğru bilgilendirilmesi çok büyük bir öneme haiz olduğu gibi, bunu mümkün kılabilmek için de, özgür bir basına ihtiyaç vardır. Sizler olmasanız bizler var olamayız. Sizler, toplumun her türlü sorunlarının yanı sıra ülke gündemine ilişkin gelişmelerin ve haberlerin kamuya duyurulmasında aracı olurken öte yandan kişilerin haber alma özgürlüğünü sağlamakta ve kamuoyu oluşturulmasında etkin bir rolü üstlenmektesiniz. Bu doğrultuda doğru, yansız ve hızlı biçimde bilgi ve haber vermek, olumsuzlukları sorgulamak, halkı ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturmak, toplumu aydınlatmak işlevini yerine getirirken her birinize görevinizde başarılar diliyorum. Sansürün kaldırılışının 109. yıldönümünde tüm basın camiamızın basın bayramını kutluyorum. Aramızdan ayrılan bu gün hayatta olmayan gazeteci arkadaşlarımız var. Onları da rahmetle anıyorum. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Kalemlerinizin daima ve kesintisiz olarak yazmasını dileğiyle sevgilerimi sunuyorum.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Basını’nın sansürden kurtuluşunun 109. yıl dönümü sebebiyle Menderes Et ve Balık Restoran’da Nazilli’de görev yapan ve faaliyet gösteren gazete sahipler ile basın mensupları için yemek verdi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Türk Basını’nın sansürden kurtuluşunun 109. yıl dönümü sebebiyle Nazilli’de görev yapan ve faaliyet gösteren gazete sahipleri ile basın mensupları için yemek verdi. Nazilli Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek faaliyete geçirilen Menderes Et ve Balık Restoran’da düzenlenen yemeğe Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şubesi Başkanı Metin özden, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertan Çetiner, Nazilli’de görev yapan basın mensupları ve faaliyet gösteren gazetelerin sahipleri katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gecede Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertan Çetiner, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şubesi Başkanı Metin Özden ile Dolunay Gazetesi Sahibi duayen Gazeteci Birol Ertemöz’e basın bayramı dolayısı ile buket çiçek hediye etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Başkan Haluk Alıcık, şunları söyledi:

“Biz sizler ile sadece böyle özel günlerde değil her zaman bir arada olduğumuza inanıyorum. Her zaman beraber olabilmek bizim için çok daha önemli. Gazetecilik mesleği çok kutsal bir meslektir. Toplumun doğru bilgilendirilmesi çok büyük bir öneme haiz olduğu gibi, bunu mümkün kılabilmek için de, özgür bir basına ihtiyaç vardır. Sizler olmasanız bizler var olamayız. Sizler, toplumun her türlü sorunlarının yanı sıra ülke gündemine ilişkin gelişmelerin ve haberlerin kamuya duyurulmasında aracı olurken öte yandan kişilerin haber alma özgürlüğünü sağlamakta ve kamuoyu oluşturulmasında etkin bir rolü üstlenmektesiniz. Bu doğrultuda doğru, yansız ve hızlı biçimde bilgi ve haber vermek, olumsuzlukları sorgulamak, halkı ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturmak, toplumu aydınlatmak işlevini yerine getirirken her birinize görevinizde başarılar diliyorum. Sansürün kaldırılışının 109. yıldönümünde tüm basın camiamızın basın bayramını kutluyorum. Aramızdan ayrılan bu gün hayatta olmayan gazeteci arkadaşlarımız var. Onları da rahmetle anıyorum. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Kalemlerinizin daima ve kesintisiz olarak yazmasını dileğiyle sevgilerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.