Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık basın mensuplarını unutmadı

GÜNCEL 25.07.2018 - 18:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3050+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık basın mensuplarını unutmadı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Menderes Et ve Balık Restoran’da basın mensupları ile bir araya geldi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk basınında sansürün kaldırılışının 110’uncu yıl dönümü nedeniyle Aydın ve Nazilli’de görev yapan basın mensupları için yemek verdi. Menderes Et ve Balık Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Başkan Yardımcısı Mehmet Akgül, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şube Başkanı Metin Özden, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertan Çetiner, gazete sahipleri, yazı işleri müdürleri, muhabirler, köşe yazarları ve radyocular katıldı. Basın mensupları adına cemiyet başkanlarına çiçek takdim eden Başkan Alıcık, “Önemli olan her zaman hatırlanabilmek. Biz sizler ile sadece böyle özel günlerde değil her zaman birlikte olduğumuza inanıyorum. İcra ettiğiniz gazetecilik mesleği çok kutsal. Toplumun doğru bilgilendirmesi çok önemli. Bunu da sağlamak için özgür bir basına ihtiyaç var. Sizler olmazsanız bizlerde var olmayız. Sizler toplumun aynası olacaksınız. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu. Basın mensupları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar, “Ben de bir gazeteci çocuğuyum. Bu meslekle ilgili unutulmaz anılarım var. Ne kadar meşakkatli ve büyük emek gerektiren bir meslek olduğunu biliyorum. Bu nedenle mesleklerini yapmak için gece gündüz demeden çalışan tüm basın emekçilerinin Basın Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Menderes Et ve Balık Restoran’da basın mensupları ile bir araya geldi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk basınında sansürün kaldırılışının 110’uncu yıl dönümü nedeniyle Aydın ve Nazilli’de görev yapan basın mensupları için yemek verdi.

Menderes Et ve Balık Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Başkan Yardımcısı Mehmet Akgül, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şube Başkanı Metin Özden, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertan Çetiner, gazete sahipleri, yazı işleri müdürleri, muhabirler, köşe yazarları ve radyocular katıldı.

Basın mensupları adına cemiyet başkanlarına çiçek takdim eden Başkan Alıcık, “Önemli olan her zaman hatırlanabilmek. Biz sizler ile sadece böyle özel günlerde değil her zaman birlikte olduğumuza inanıyorum. İcra ettiğiniz gazetecilik mesleği çok kutsal. Toplumun doğru bilgilendirmesi çok önemli. Bunu da sağlamak için özgür bir basına ihtiyaç var. Sizler olmazsanız bizlerde var olmayız. Sizler toplumun aynası olacaksınız. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Basın mensupları ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar, “Ben de bir gazeteci çocuğuyum. Bu meslekle ilgili unutulmaz anılarım var. Ne kadar meşakkatli ve büyük emek gerektiren bir meslek olduğunu biliyorum. Bu nedenle mesleklerini yapmak için gece gündüz demeden çalışan tüm basın emekçilerinin Basın Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.