Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, Babalar Günü’nü kutladı

SİYASET 16.06.2018 - 15:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3757+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, Babalar Günü’nü kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Babalar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Alıcık mesajında, şumları söyledi: “Haziran ayının 3'ncü Pazar günü, Türkiye dâhil olmak üzere pek çok farklı ülkede 'Babalar Günü' olarak kutlanmaktadır. İnsanoğlunun dünyaya gelişine vesile olan iki değerli varlıktan biri olan babaların değeri ölçülemeyecek kadar büyüktür. Baba çalışır, ter döker, yuvasını geçindirmek için, çoluk çocuğunun rızkını helalinden kazanmak için koşturur. Evlatlarını bağrına basar. Onların okuması, mutlu olması için didinir. Baba şikâyet etmez, yorulmaz, bıkmaz, 'Benden bu kadar' demez. Daima ayaktadır, hiç yıkılmaz, hep hareket halindedir. Babalarımız aileleri için yaşarlar. Onlar, eli öpülecek adamlardır. En değerli varlıklarımız olan babalarımıza her zaman sevgimizi ifade etmeliyiz. Nazilli Belediyesi ve şahsım adına başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Babalar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Alıcık mesajında, şumları söyledi:

“Haziran ayının 3'ncü Pazar günü, Türkiye dâhil olmak üzere pek çok farklı ülkede 'Babalar Günü' olarak kutlanmaktadır. İnsanoğlunun dünyaya gelişine vesile olan iki değerli varlıktan biri olan babaların değeri ölçülemeyecek kadar büyüktür.

Baba çalışır, ter döker, yuvasını geçindirmek için, çoluk çocuğunun rızkını helalinden kazanmak için koşturur. Evlatlarını bağrına basar. Onların okuması, mutlu olması için didinir. Baba şikâyet etmez, yorulmaz, bıkmaz, 'Benden bu kadar' demez. Daima ayaktadır, hiç yıkılmaz, hep hareket halindedir. Babalarımız aileleri için yaşarlar. Onlar, eli öpülecek adamlardır. En değerli varlıklarımız olan babalarımıza her zaman sevgimizi ifade etmeliyiz.

Nazilli Belediyesi ve şahsım adına başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.