Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık Anneler Günü’nü kutladı

SİYASET 12.05.2018 - 18:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3420+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık Anneler Günü’nü kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Anneler Günü nedeniyle 10 bin adet gül dağıttı.

AYDIN- Türk Anneler Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği ile Huzurevi’ni ziyaret eden Alıcık, “Çocuklarını 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ hadisine layık olan ve canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum dedi. Türk Anneler Derneği, Huzurevi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni ziyaret eden ve Belediye Meydanı’na kurulan stantta annelere ve anne adaylarına gül hediye eden Alıcık, “Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız anneler, hayatın her alanında etkin bir biçimde yer aldığı gibi annelik vazifesini de severek üstlenmişlerdir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır” diye konuştu. Hz. Muhammed’in ‘Cennet annelerin ayakları altındır’ hadisini hatırlatan Alıcık, “Ana gibi yar olmaz. Anneler ailenin direği, temel taşıdır. Onları yılda bir kez değil, her zaman başımızın tacı yapmalıyız. Çocuklarını 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Anneler Günü nedeniyle 10 bin adet gül dağıttı.

AYDIN- Türk Anneler Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği ile Huzurevi’ni ziyaret eden Alıcık, “Çocuklarını 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ hadisine layık olan ve canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum dedi.

Türk Anneler Derneği, Huzurevi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni ziyaret eden ve Belediye Meydanı’na kurulan stantta annelere ve anne adaylarına gül hediye eden Alıcık, “Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız anneler, hayatın her alanında etkin bir biçimde yer aldığı gibi annelik vazifesini de severek üstlenmişlerdir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır” diye konuştu.

Hz. Muhammed’in ‘Cennet annelerin ayakları altındır’ hadisini hatırlatan Alıcık, “Ana gibi yar olmaz. Anneler ailenin direği, temel taşıdır. Onları yılda bir kez değil, her zaman başımızın tacı yapmalıyız. Çocuklarını 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.