Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık, Adnan Menderes'i andı

GENEL 17.09.2015 - 11:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3472+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık, Adnan Menderes'i andı

Başkan Haluk Alıcık, Adnan Menderes’i yad etti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Merhum Başbakan Adnan Menderes’in Aydın’ın yetiştirdiği ve memlekete hizmetleri geçmiş önemli bir şahsiyet olduğunu belirtti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Rahmetli Başbakan Adnan Menderes’in ölümünün 54. yıl dönümü dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu. Başkan Alıcık Merhum Menderes ve arkadaşlarının Türkiye’nin kalkınmasına ve Türk Demokrasisine sağladıkları katkılar ile ilelebet hayırla yad edileceğini ifade etti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Rahmetli Başbakan Adnan Menderes’in ölümünün 54. Yıldönümü nedeni ile yaptığı açıklamada Adnan Menderes’i rahmetle andıklarını belirterek  “Türkiye’nin kalkınmasına, demokrasimize eşsiz katkılar sağlayan, Aydınımızın bağrından çıkmış, büyük devlet adamı Adnan Menderes’in 17 Eylül günü idam edilmesi Türk Demokrasi tarihine telafisi mümkün olmayan bir yara açmıştır. Rahmetli Adnan Menderes’in hatıralarını saygıyla anıyor ve bu elim hadisenin Türk Demokrasi tarihine ders olmasını diliyorum. İnanıyorum ki; merhum Menderes ve arkadaşlarının Türkiye’nin kalkınmasına ve Türk Demokrasisine sağladıkları katkılar ilelebet hayırla hatırlanacaktır. Bu duygular ile Aydın’a ve ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı memleket sevdalısı, demokrasi şehidimiz merhum Başbakanımız Adnan Menderes’i yad ediyor onun şahsında Cenab-ı Allah’tan tüm şehitlerimize mağfiret niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Haluk Alıcık, Adnan Menderes’i yad etti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Merhum Başbakan Adnan Menderes’in Aydın’ın yetiştirdiği ve memlekete hizmetleri geçmiş önemli bir şahsiyet olduğunu belirtti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Rahmetli Başbakan Adnan Menderes’in ölümünün 54. yıl dönümü dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu. Başkan Alıcık Merhum Menderes ve arkadaşlarının Türkiye’nin kalkınmasına ve Türk Demokrasisine sağladıkları katkılar ile ilelebet hayırla yad edileceğini ifade etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Rahmetli Başbakan Adnan Menderes’in ölümünün 54. Yıldönümü nedeni ile yaptığı açıklamada Adnan Menderes’i rahmetle andıklarını belirterek  “Türkiye’nin kalkınmasına, demokrasimize eşsiz katkılar sağlayan, Aydınımızın bağrından çıkmış, büyük devlet adamı Adnan Menderes’in 17 Eylül günü idam edilmesi Türk Demokrasi tarihine telafisi mümkün olmayan bir yara açmıştır. Rahmetli Adnan Menderes’in hatıralarını saygıyla anıyor ve bu elim hadisenin Türk Demokrasi tarihine ders olmasını diliyorum. İnanıyorum ki; merhum Menderes ve arkadaşlarının Türkiye’nin kalkınmasına ve Türk Demokrasisine sağladıkları katkılar ilelebet hayırla hatırlanacaktır. Bu duygular ile Aydın’a ve ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı memleket sevdalısı, demokrasi şehidimiz merhum Başbakanımız Adnan Menderes’i yad ediyor onun şahsında Cenab-ı Allah’tan tüm şehitlerimize mağfiret niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.