Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Alıcık açılış yaptı

GÜNCEL 07.02.2017 - 17:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3182+ kez okundu.
 

Başkan Alıcık açılış yaptı

Enes Gıda tören ile hizmete girdi

AYDIN- Enes Lokanta ve Yemek Hizmetleri salonunun açılış törenine katılan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, açılışı gerçekleştirilen salonun Nazilli’ye ve işyeri sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Enes Lokanta ve Yemek Hizmetleri Salonu düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Düzenlenen açılış törenine,  Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ak Parti Nazilli ilçe Başkan'ı Ramazan Satılmış, Nazilli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Dursun Öztunç,  Kasaplar ve Lokantacılar Oda Başkanı Mahmut Arslan ve davetliler katıldı. Yemek salonu önünde okunan dua sonrası Enes Lokanta ve Yemek salonu açılış kurdelesi Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından kesildi. Tören ile hizmete giren işletmenin Nazilli’ye ve İş yeri sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yapmış olduğu konuşmasında, “Yeni iş yeri açan kardeşlerimizin her zaman yanındayız iş yeri açarak ülke ekonomisine ve iş olanağı sağlayan Erhan Kayaoğlu kardeşimizin yeni İşyerinin hayırlı olmasını temenni eder, bol kazançlar dilerim” dedi.
Enes Gıda tören ile hizmete girdi

AYDIN- Enes Lokanta ve Yemek Hizmetleri salonunun açılış törenine katılan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, açılışı gerçekleştirilen salonun Nazilli’ye ve işyeri sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Enes Lokanta ve Yemek Hizmetleri Salonu düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Düzenlenen açılış törenine,  Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ak Parti Nazilli ilçe Başkan'ı Ramazan Satılmış, Nazilli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Dursun Öztunç,  Kasaplar ve Lokantacılar Oda Başkanı Mahmut Arslan ve davetliler katıldı. Yemek salonu önünde okunan dua sonrası Enes Lokanta ve Yemek salonu açılış kurdelesi Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından kesildi. Tören ile hizmete giren işletmenin Nazilli’ye ve İş yeri sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yapmış olduğu konuşmasında, “Yeni iş yeri açan kardeşlerimizin her zaman yanındayız iş yeri açarak ülke ekonomisine ve iş olanağı sağlayan Erhan Kayaoğlu kardeşimizin yeni İşyerinin hayırlı olmasını temenni eder, bol kazançlar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.