Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Akın’dan kitap hediyesi

GÜNCEL 14.11.2017 - 14:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2132+ kez okundu.
 

Başkan Akın’dan kitap hediyesi

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, daha önce gerçekleşen program ile kahvaltıda bir araya geldiği 5’inci sınıf öğrencilerinden Elanur Önsöz, İrem Durukan ve 2’inci sınıf öğrencisi Turgut Dal’a kitap hediye etti.

AYDIN- Her sınıfta kitaplık projesine imza atan Başkan Akın, öğretmen, öğrenci ve ailelerin beğenisini alırken bu defa öğrencilere makamında kitap hediye etti. Başkan Akın “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim ve öğretime Germencik Belediyesi olarak katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kardeşlerimiz ile bir araya geldiğimizde okudukları kitap sayısı beni şaşırttı. Onların bu kitap okuma alışkanlığı ve okumayı sevmelerini göz ardı etmemek gerekiyordu. Akademisyenlerin önerdiği ve gelişimlerine katkı sağlayacak kitaplar olduğunu düşündüğümüz bu seçme eserleri okuyup hayata daha bir farklı bakmalarını sağlamak istedik. Bu güzel kitap okuma alışkanlıklarını pekiştirecek ve onlara yardımcı olacak, katkı sağlayacak kitapları her zaman okumayı seven öğrencilerimize vermek isteriz. Öğrencilerimizin üstün başarılarının devam etmesini dilerim. Germencik’in bereketli toprakları geleceğin düşünür ve bilim insanlarını yetiştiriyor ve yetiştirmeye devam edecek” dedi. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Merkez Sarı Hatun Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri ile önceki gün, Germencik Türk Burcu Restaurant’ta bir araya gelmişti. Kahvaltı esnasında gerçekleşen sohbette öğrencilere sorular yönelten Başkan Akın, Turgut Dal’ın 2’inci sınıfta olmasına rağmen 100 kitap, Elanur Önsöz’ün 250, İrem Durukan’ın ise 113 kitap okuduğunu öğrenmişti.
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, daha önce gerçekleşen program ile kahvaltıda bir araya geldiği 5’inci sınıf öğrencilerinden Elanur Önsöz, İrem Durukan ve 2’inci sınıf öğrencisi Turgut Dal’a kitap hediye etti.

AYDIN- Her sınıfta kitaplık projesine imza atan Başkan Akın, öğretmen, öğrenci ve ailelerin beğenisini alırken bu defa öğrencilere makamında kitap hediye etti. Başkan Akın “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim ve öğretime Germencik Belediyesi olarak katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kardeşlerimiz ile bir araya geldiğimizde okudukları kitap sayısı beni şaşırttı. Onların bu kitap okuma alışkanlığı ve okumayı sevmelerini göz ardı etmemek gerekiyordu. Akademisyenlerin önerdiği ve gelişimlerine katkı sağlayacak kitaplar olduğunu düşündüğümüz bu seçme eserleri okuyup hayata daha bir farklı bakmalarını sağlamak istedik. Bu güzel kitap okuma alışkanlıklarını pekiştirecek ve onlara yardımcı olacak, katkı sağlayacak kitapları her zaman okumayı seven öğrencilerimize vermek isteriz. Öğrencilerimizin üstün başarılarının devam etmesini dilerim. Germencik’in bereketli toprakları geleceğin düşünür ve bilim insanlarını yetiştiriyor ve yetiştirmeye devam edecek” dedi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Merkez Sarı Hatun Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri ile önceki gün, Germencik Türk Burcu Restaurant’ta bir araya gelmişti. Kahvaltı esnasında gerçekleşen sohbette öğrencilere sorular yönelten Başkan Akın, Turgut Dal’ın 2’inci sınıfta olmasına rağmen 100 kitap, Elanur Önsöz’ün 250, İrem Durukan’ın ise 113 kitap okuduğunu öğrenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.