Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Akın’a ‘Şov’ suçlaması

GÜNCEL 17.07.2017 - 18:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4302+ kez okundu.
 

Başkan Akın’a ‘Şov’ suçlaması

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Hürrem Zencirci, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı ‘Şov yapmak’la suçladı.

AYDIN- Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Cemevi yapımına engel olduğu ve hizmetlerini engellediği yönündeki basın açıklamalarını şaşkınlıkla izlediğini belirten Hürrem Zencirci, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Belediye Meclisi’nde Büyükşehir’e devredilen köy meydanı şu anda Aydın-İzmir Otobanı üzerindeki Kızılcapınar1 viyadüğünün yanında yer alan, Kızılcapınar Köyü’nün eski yerleşimine ait bir meydan olup, şu anda köyün bulunduğu yer ile uzaktan yakından bir alakası yoktur. Kızılcapınar Köyü ile Ümmet Akın’ın ‘Cemevi yapacaktım engel olundu’ dediği yer arasında yaklaşık 4 km mesafe bulunmaktadır. Belirtilen alana Cemevi yapılması mümkün olmadığı gibi Kızılcapınarlı vatandaşlarımız da buraya Cemevi yapılmasını kabul etmemektedirler. Sanırım Ümmet Akın hem Kızılcapınarlılar’ın hem de bizim aklımızla alay etmektedir. Seçildiği günden beri Kızılcapınar’a çivi çakmamış; belediyede ne kadar Kızılcapınarlı belediye çalışanı varsa işten çıkarmış Ümmet Akın, şov yaparken yine yakalanmıştır. Bu arada köy merkezinde maliyeye ait santral binasının Cemevi yapılmasına yönelik çalışmalar devam etmekte olup, durumu yakından takip etmekte ve yardımcı olmaktayız. Madem Kızılcapınar’a ilk defa hizmet getirmeyi bu kadar istiyorsun bu araziye Cemevi planladığına göre, biz araziyi sana verelim, bu araziye sen Cemevi yap; tabi ki Kızılcapınarlılar kabul ederse. Ama araziye Cemevi yapmayacaksan vermeyiz; zira bu araziyi de Germencik’in diğer taşınmazları gibi satarsın. Yıllarını siyasete vermiş bir abi olarak Ümmet Akın’a tavsiyem şudur ki; bir siyasetçi kaş yapayım derken göz çıkarmayacak, şov yapayım derken ters köşe olmayacak.”
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Hürrem Zencirci, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ı ‘Şov yapmak’la suçladı.

AYDIN- Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Cemevi yapımına engel olduğu ve hizmetlerini engellediği yönündeki basın açıklamalarını şaşkınlıkla izlediğini belirten Hürrem Zencirci, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Belediye Meclisi’nde Büyükşehir’e devredilen köy meydanı şu anda Aydın-İzmir Otobanı üzerindeki Kızılcapınar1 viyadüğünün yanında yer alan, Kızılcapınar Köyü’nün eski yerleşimine ait bir meydan olup, şu anda köyün bulunduğu yer ile uzaktan yakından bir alakası yoktur.

Kızılcapınar Köyü ile Ümmet Akın’ın ‘Cemevi yapacaktım engel olundu’ dediği yer arasında yaklaşık 4 km mesafe bulunmaktadır. Belirtilen alana Cemevi yapılması mümkün olmadığı gibi Kızılcapınarlı vatandaşlarımız da buraya Cemevi yapılmasını kabul etmemektedirler.

Sanırım Ümmet Akın hem Kızılcapınarlılar’ın hem de bizim aklımızla alay etmektedir.

Seçildiği günden beri Kızılcapınar’a çivi çakmamış; belediyede ne kadar Kızılcapınarlı belediye çalışanı varsa işten çıkarmış Ümmet Akın, şov yaparken yine yakalanmıştır.

Bu arada köy merkezinde maliyeye ait santral binasının Cemevi yapılmasına yönelik çalışmalar devam etmekte olup, durumu yakından takip etmekte ve yardımcı olmaktayız.

Madem Kızılcapınar’a ilk defa hizmet getirmeyi bu kadar istiyorsun bu araziye Cemevi planladığına göre, biz araziyi sana verelim, bu araziye sen Cemevi yap; tabi ki Kızılcapınarlılar kabul ederse. Ama araziye Cemevi yapmayacaksan vermeyiz; zira bu araziyi de Germencik’in diğer taşınmazları gibi satarsın.

Yıllarını siyasete vermiş bir abi olarak Ümmet Akın’a tavsiyem şudur ki; bir siyasetçi kaş yapayım derken göz çıkarmayacak, şov yapayım derken ters köşe olmayacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.