Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Akın’a Alıcık’tan destek

SİYASET 15.02.2018 - 18:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3845+ kez okundu.
 

Başkan Akın’a Alıcık’tan destek

Germencik Belediye Başkanı Akın, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ziyarette bulundu.

AYDIN- Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akın’a teşekkür eden Başkan Alıcık, “Seçim dönemleri çok hassas ve dikkatli olunması gereken süreçlerdir. Önemli olan, Aydınımıza ve ilçelerine hizmet edecek, enerjisini proje üretmeye harcayacak kişinin seçilmesi” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerinden dolayı Akın’a teşekkür eden Başkan Alıcık, “Ümmet benim sevdiğim bir kardeşim. Aynı zamanda partilim. Bu nedenle şimdiden kendisine seçimlerde başarılar diliyorum. Her zaman yanında olduğumu da biliyor. Seçim dönemleri çok hassas ve dikkatli olunması gereken süreçlerdir. Önemli olan, Aydınımıza ve ilçelerine hizmet edecek, enerjisini proje üretmeye harcayacak kişinin seçilmesi. Belediyecilik bizim için sıradan bir olay ve bakış açısı değil. Alt- üst yapıdan, kent estetiğine, sosyal projelerden eğitim ve sağlığı kapsayan ancak en önemlisi toplumun bütününü ele alan çalışmalar yapılmalıdır. Bizler göreve talip olmuş ve göreve gelmiş kişiler olarak her daim vatandaşımızın hizmetindeyiz” sözlerini kaydetti. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Akın, “Başkanımız Nazilli’de bir çok şehre örnek olmuş projelere imza atmıştır. Çalışmalarını her zaman yakından takip ediyoruz. Kendisi ile aynı partinin çatısı altında olmaktan her zaman onur duydum. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Germencik Belediye Başkanı Akın, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a ziyarette bulundu.

AYDIN- Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akın’a teşekkür eden Başkan Alıcık, “Seçim dönemleri çok hassas ve dikkatli olunması gereken süreçlerdir. Önemli olan, Aydınımıza ve ilçelerine hizmet edecek, enerjisini proje üretmeye harcayacak kişinin seçilmesi” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden dolayı Akın’a teşekkür eden Başkan Alıcık, “Ümmet benim sevdiğim bir kardeşim. Aynı zamanda partilim. Bu nedenle şimdiden kendisine seçimlerde başarılar diliyorum. Her zaman yanında olduğumu da biliyor. Seçim dönemleri çok hassas ve dikkatli olunması gereken süreçlerdir. Önemli olan, Aydınımıza ve ilçelerine hizmet edecek, enerjisini proje üretmeye harcayacak kişinin seçilmesi. Belediyecilik bizim için sıradan bir olay ve bakış açısı değil. Alt- üst yapıdan, kent estetiğine, sosyal projelerden eğitim ve sağlığı kapsayan ancak en önemlisi toplumun bütününü ele alan çalışmalar yapılmalıdır. Bizler göreve talip olmuş ve göreve gelmiş kişiler olarak her daim vatandaşımızın hizmetindeyiz” sözlerini kaydetti.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Akın, “Başkanımız Nazilli’de bir çok şehre örnek olmuş projelere imza atmıştır. Çalışmalarını her zaman yakından takip ediyoruz. Kendisi ile aynı partinin çatısı altında olmaktan her zaman onur duydum. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.