Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Akın, Turizm Haftası’nı kutladı

GÜNCEL 16.04.2018 - 14:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3164+ kez okundu.
 

Başkan Akın, Turizm Haftası’nı kutladı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak kutladı.

AYDIN- Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, mesajında şunları söyledi: “Turizm, günümüzde dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden birisidir. Ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra, insanlar arasında dostluk duygularının gelişmesine yardımcı olan turizm sektörü, ekonomik gelişme açısından vazgeçilmez bir değer haline gelmiştir. Bu kapsamda kentimiz;  coğrafi konumu, doğası ve özellikle tarih ve deniziyle turizmin bütün potansiyellerini içinde barındıran bir konumda bulunmaktadır. Kentimizin kültürel ve turistik değerlerinin tanıtılması her bireyin olduğu gibi yerel yönetimlerinde görevi olmalıdır. Belediye olarak toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla kültürel mirasımıza sahip çıkarak her türlü çalışmaya destek veriyoruz. 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftasının, turizmin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda etkili olmasını diler, kent değerlerimizin el birliği ile daha da geliştirilmesi ve tanıtılması adına yapılacak çalışmaların destekçisi olduğumu belirterek turizm haftasını kutlarım.”
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak kutladı.

AYDIN- Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, mesajında şunları söyledi:

“Turizm, günümüzde dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden birisidir. Ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra, insanlar arasında dostluk duygularının gelişmesine yardımcı olan turizm sektörü, ekonomik gelişme açısından vazgeçilmez bir değer haline gelmiştir. Bu kapsamda kentimiz;  coğrafi konumu, doğası ve özellikle tarih ve deniziyle turizmin bütün potansiyellerini içinde barındıran bir konumda bulunmaktadır. Kentimizin kültürel ve turistik değerlerinin tanıtılması her bireyin olduğu gibi yerel yönetimlerinde görevi olmalıdır. Belediye olarak toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla kültürel mirasımıza sahip çıkarak her türlü çalışmaya destek veriyoruz. 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftasının, turizmin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda etkili olmasını diler, kent değerlerimizin el birliği ile daha da geliştirilmesi ve tanıtılması adına yapılacak çalışmaların destekçisi olduğumu belirterek turizm haftasını kutlarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.