Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Akın Miraç Kandili'ni kutladı

SİYASET 12.04.2018 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3241+ kez okundu.
 

Başkan Akın Miraç Kandili'ni kutladı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, bir mesaj yayınlayarak Miraç Kandili’ni kutladı.

AYDIN- Başkan Akın, kutlama mesajında şunları söyledi: “İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir. Miraç gibi kutsal gün ve geceler, ibadet ve ahlak bakımından kendimize çeki düzen verme, ümitsizlikten kurtulma, geleceğe ümitle bakma fırsatı ve imkânı vermektedir. Bizler bu mübarek gün ve geceler vesilesiyle dostluk ve birliğe daha çok önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Başta Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenme anlamına gelir. Bugün bize düşen miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir. Bu kutlu gecenin bütün İslâm âleminin birlik ve beraberliğine; insanlığın adalet, huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerken, Miraç Kandili’nin başta Aydınlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm Alem-i İslam'a hayırlar getirmesini diliyor, birliğimizin ve kardeşliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum.”
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, bir mesaj yayınlayarak Miraç Kandili’ni kutladı.

AYDIN- Başkan Akın, kutlama mesajında şunları söyledi:

“İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir.

Miraç gibi kutsal gün ve geceler, ibadet ve ahlak bakımından kendimize çeki düzen verme, ümitsizlikten kurtulma, geleceğe ümitle bakma fırsatı ve imkânı vermektedir. Bizler bu mübarek gün ve geceler vesilesiyle dostluk ve birliğe daha çok önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz.

Başta Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenme anlamına gelir. Bugün bize düşen miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir.

Bu kutlu gecenin bütün İslâm âleminin birlik ve beraberliğine; insanlığın adalet, huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerken, Miraç Kandili’nin başta Aydınlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm Alem-i İslam'a hayırlar getirmesini diliyor, birliğimizin ve kardeşliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.