Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Akın, hava şehitlerini andı

SİYASET 15.05.2018 - 11:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2872+ kez okundu.
 

Başkan Akın, hava şehitlerini andı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 15-21 Mayıs Hava Şehitleri Anma Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Başkan Akın mesajında, "Görevlerini başarıyla yerine getirmek ve bundan daha da önemlisi Vatanımızı savunmak için canlarını seve seve feda eden tüm hava şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve şükranla anıyorum" dedi. Akın, şunları söyledi: “Havacılığın her alanında kendini geliştirebilen ve ilerleyebilen ülkelerin, hem askeri hem de ekonomik manada güçlüdür. Bu kapsamda havacılığın güçlenmesi ve yurt savunması için hayatını feda eden çok sayıda hava şehidimiz vardır. Başta ilk Türk pilotlarımızdan Tabariye Gölü’ne düşen Fethi Bey, onu aramak isterlerken şehit olan Sadık ve Nuri Beyler, Kurtuluş Savaşı’nda görev yaparken uçağı düşen Fazıl Bey ve Kıbrıs Harekatı’nda şehit düşen Cengiz Topel olmak üzere, görevlerini başarıyla yerine getirmek, çok daha önemlisi vatanımızı savunmak için canlarını veren tüm hava şehitlerimizi, 15 Mayıs vesilesiyle bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyorum."
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 15-21 Mayıs Hava Şehitleri Anma Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- Başkan Akın mesajında, "Görevlerini başarıyla yerine getirmek ve bundan daha da önemlisi Vatanımızı savunmak için canlarını seve seve feda eden tüm hava şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve şükranla anıyorum" dedi. Akın, şunları söyledi:

“Havacılığın her alanında kendini geliştirebilen ve ilerleyebilen ülkelerin, hem askeri hem de ekonomik manada güçlüdür. Bu kapsamda havacılığın güçlenmesi ve yurt savunması için hayatını feda eden çok sayıda hava şehidimiz vardır.

Başta ilk Türk pilotlarımızdan Tabariye Gölü’ne düşen Fethi Bey, onu aramak isterlerken şehit olan Sadık ve Nuri Beyler, Kurtuluş Savaşı’nda görev yaparken uçağı düşen Fazıl Bey ve Kıbrıs Harekatı’nda şehit düşen Cengiz Topel olmak üzere, görevlerini başarıyla yerine getirmek, çok daha önemlisi vatanımızı savunmak için canlarını veren tüm hava şehitlerimizi, 15 Mayıs vesilesiyle bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.