Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Akın, engellileri kutladı

GÜNCEL 14.05.2017 - 13:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3666+ kez okundu.
 

Başkan Akın, engellileri kutladı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Engelliler Haftası kapsamında bir açıklama yayınladı.

AYDIN- Başkan Akın, mesajında şunları söyledi: "Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini ve geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak, onları toplumsal hayatta etkin ve verimli kılmak adına dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesine vesile olan Engelliler Haftası, her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde çeşitli faaliyetlerle kutlanmaktadır. Toplumda her ferdin olduğu gibi engelli fertlerin de doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmalarının temini, şartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata dâhil edilmeleri; insana ve topluma karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir. Onların hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda Şahsıma, Belediyemize ve tek tek her bireye önemli görevler düşmektedir. Bu düşünce ile engelli vatandaşlarımızın huzur ve refahı için değişen şartlar ve ihtiyaçlar dikkate alınarak bir gayret sarf edilmesi gerekmektedir. Engelliler Haftası’nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini sevgiyle selamlıyor, onlara sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum."
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Engelliler Haftası kapsamında bir açıklama yayınladı.

AYDIN- Başkan Akın, mesajında şunları söyledi:

"Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini ve geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak, onları toplumsal hayatta etkin ve verimli kılmak adına dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesine vesile olan Engelliler Haftası, her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde çeşitli faaliyetlerle kutlanmaktadır.

Toplumda her ferdin olduğu gibi engelli fertlerin de doğuştan gelen temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmalarının temini, şartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata dâhil edilmeleri; insana ve topluma karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir. Onların hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda Şahsıma, Belediyemize ve tek tek her bireye önemli görevler düşmektedir. Bu düşünce ile engelli vatandaşlarımızın huzur ve refahı için değişen şartlar ve ihtiyaçlar dikkate alınarak bir gayret sarf edilmesi gerekmektedir.

Engelliler Haftası’nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini sevgiyle selamlıyor, onlara sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.