Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Akın, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

GENEL 09.01.2019 - 14:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3801+ kez okundu.
 

Başkan Akın, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 10 Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama ile ilgili mesaj yayınladı.

AYDIN- Basının, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Akın, basının halkın gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde de etkili araç olduğunu ifade etti. Türk Basını’nın, özellikle de mahalli basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydeden Başkan Akın, şunları söyledi: ‘’Basınımız hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır. Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerekse kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması anlamında büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en önemli ve popüler mesleklerinin başında gelmektedir. Üstlendikleri her görevi, her koşulda sürdürmeye çalışan basın çalışanlarının bu görevlerini günümüze kadar güvenilir, ilkeli ve tarafsız bir şekilde başarı ile yerine getirmiş olmaları takdire şayandır. Aydınımızın kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakârca çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 10 Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama ile ilgili mesaj yayınladı.

AYDIN- Basının, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Akın, basının halkın gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde de etkili araç olduğunu ifade etti.

Türk Basını’nın, özellikle de mahalli basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydeden Başkan Akın, şunları söyledi:

‘’Basınımız hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır.

Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerekse kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması anlamında büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en önemli ve popüler mesleklerinin başında gelmektedir.

Üstlendikleri her görevi, her koşulda sürdürmeye çalışan basın çalışanlarının bu görevlerini günümüze kadar güvenilir, ilkeli ve tarafsız bir şekilde başarı ile yerine getirmiş olmaları takdire şayandır.

Aydınımızın kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum.

Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakârca çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ilimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.