Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan adayı İstiklal Marşı'nı okuyamadı

GENEL 22.03.2019 - 14:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3927+ kez okundu.
 

Başkan adayı İstiklal Marşı'nı okuyamadı

Millet İttifakı’nın Kuyucak Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Kemal Emir, İstiklal Marşı'nı okuyamadığı bildirildi.

AYDIN - İHA’nın bildirdiğine göre, yanındakilerin yardımına rağmen İstiklal Marşı'nı okuyamayan Emir’in içine düştüğü durum amatör kameralar tarafından anbean kaydedilirken, belediye başkan adayının durumu adeta ‘pes’ dedirtti.  İlginç olay, ilçeye bağlı Pamukören Mahallesi'nde yaşandı. Seçim çalışmaları kapsamında Pamukören Mahallesi'nde bir kıraathaneyi partililerle birlikte ziyaret eden İYİ Parti Kuyucak Belediye Başkan Adayı Kemal Emir, konuşmasında iktidarı eleştirmek isterken milletin ortak değeri İstiklal Marşı’ndan örnek vermek istedi. “Korkma” diye sözlerine başlayan Emir daha sonra sessizliğe büründü. Emir, İstiklal Marşı’nın sözlerini bir türlü söyleyemeyince yanında oturan İl Başkanı Cemal Sarı’dan yardım istedi. Kendisini dinleyenlerin ve il başkanın yardımını alan Emir buna rağmen İstiklal Marşı’nı doğru okuyamadı. Emir, İstiklal Marşı’nı okumaya başka bir kıtadan devam etti. Herkesi şaşırtan ilginç olay kıraathanede bulunanları şaşırtırken, yaşanan olay adeta ‘pes’ dedirtti.
Millet İttifakı’nın Kuyucak Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Kemal Emir, İstiklal Marşı'nı okuyamadığı bildirildi.

AYDIN - İHA’nın bildirdiğine göre, yanındakilerin yardımına rağmen İstiklal Marşı'nı okuyamayan Emir’in içine düştüğü durum amatör kameralar tarafından anbean kaydedilirken, belediye başkan adayının durumu adeta ‘pes’ dedirtti. 

İlginç olay, ilçeye bağlı Pamukören Mahallesi'nde yaşandı. Seçim çalışmaları kapsamında Pamukören Mahallesi'nde bir kıraathaneyi partililerle birlikte ziyaret eden İYİ Parti Kuyucak Belediye Başkan Adayı Kemal Emir, konuşmasında iktidarı eleştirmek isterken milletin ortak değeri İstiklal Marşı’ndan örnek vermek istedi. “Korkma” diye sözlerine başlayan Emir daha sonra sessizliğe büründü. Emir, İstiklal Marşı’nın sözlerini bir türlü söyleyemeyince yanında oturan İl Başkanı Cemal Sarı’dan yardım istedi. Kendisini dinleyenlerin ve il başkanın yardımını alan Emir buna rağmen İstiklal Marşı’nı doğru okuyamadı. Emir, İstiklal Marşı’nı okumaya başka bir kıtadan devam etti.

Herkesi şaşırtan ilginç olay kıraathanede bulunanları şaşırtırken, yaşanan olay adeta ‘pes’ dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.